Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Delfinal 2

Publicerad 2019-02-09 22:00:27 i allmänt,

(null)

1. Army of us – Andreas Jonson  
Kvällens bästa bidrag, men grabben har ju erfarenhet:). Jag hoppas han tar sig vidare från Andra Chansen. 

2. I do me – Malou Prytz

Kvällens skräll, högst oklart varför just den här gick direkt till final. En söt tjej, som sjunger bra, behövs det verkligen inte mer?  

3. I love it – Oscar Enestad

Han sjunger inte så bra och låten är inte heller något vidare. Jag blev verkligen positivt överraskad när han åkte ut direkt. 

4. Leva livet – Jan Malmsjö 

Veckans pensionärsflirt, kanske är PRO hemliga sponsorer? Jan är härligt mysig, men bättre skådis än sångare. 

5. Nakna i regnet – Vlad Reiser

Ännu ett nummer med Rinkeby-svenska och dåliga rim, inte min grej. Gick han vidare tack vare alla sina  sina följare på YouTube? För bra är ju varken låten eller artisten...

6. Hold you – Hanna Ferm & LIAMOO                  Kvällens favorit , om man ser till oddsen hos spelbolagen. Och visst har de någon slags kemi ihop på scenen, men jag hade nog trott och hoppats att låten skulle vara bättre.  

7. Tempo – Margaret

Visst levererar hon en bättre låt än förra året, men bra är den ju inte. Och vad har hon på sig (kort sammetsklänning i en hemsk blå nyans, beströdd med pärlor och chunky sneakers till)? 


Programledarna:  Nej, inte blev sketcherna där programledarna är på turné i husbil roligare den här veckan. Bara tjejerna funkade inte heller något vidare. Sarah var proffsig, men Marika var ju faktiskt inget rolig alls, bara pinsam. 


Mellanakter/extranummer: Det började med ett uselt rap battle battle mellan de kvinnliga programledarna, där Robin Paulsson var enda behållningen. Sen kom killarna in med " Välkommen till mello" och då lyfte det faktiskt.


Resultatet: Oroväckande. En väldigt svag delfinal, det kanske märks på min småsura, bittra ton:)?! Malou & Hanna & LIAMOO i final. Vlad & Andreas till Andra Chansen. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela