Annapannapuff

Delfinal 2
(null)

1. Army of us – Andreas Jonson  
Kvällens bästa bidrag, men grabben har ju erfarenhet:). Jag hoppas han tar sig vidare från Andra Chansen. 

2. I do me – Malou Prytz

Kvällens skräll, högst oklart varför just den här gick direkt till final. En söt tjej, som sjunger bra, behövs det verkligen inte mer?  

3. I love it – Oscar Enestad

Han sjunger inte så bra och låten är inte heller något vidare. Jag blev verkligen positivt överraskad när han åkte ut direkt. 

4. Leva livet – Jan Malmsjö 

Veckans pensionärsflirt, kanske är PRO hemliga sponsorer? Jan är härligt mysig, men bättre skådis än sångare. 

5. Nakna i regnet – Vlad Reiser

Ännu ett nummer med Rinkeby-svenska och dåliga rim, inte min grej. Gick han vidare tack vare alla sina  sina följare på YouTube? För bra är ju varken låten eller artisten...

6. Hold you – Hanna Ferm & LIAMOO                  Kvällens favorit , om man ser till oddsen hos spelbolagen. Och visst har de någon slags kemi ihop på scenen, men jag hade nog trott och hoppats att låten skulle vara bättre.  

7. Tempo – Margaret

Visst levererar hon en bättre låt än förra året, men bra är den ju inte. Och vad har hon på sig (kort sammetsklänning i en hemsk blå nyans, beströdd med pärlor och chunky sneakers till)? 


Programledarna:  Nej, inte blev sketcherna där programledarna är på turné i husbil roligare den här veckan. Bara tjejerna funkade inte heller något vidare. Sarah var proffsig, men Marika var ju faktiskt inget rolig alls, bara pinsam. 


Mellanakter/extranummer: Det började med ett uselt rap battle battle mellan de kvinnliga programledarna, där Robin Paulsson var enda behållningen. Sen kom killarna in med " Välkommen till mello" och då lyfte det faktiskt.


Resultatet: Oroväckande. En väldigt svag delfinal, det kanske märks på min småsura, bittra ton:)?! Malou & Hanna & LIAMOO i final. Vlad & Andreas till Andra Chansen.