Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Delfinal 3

Publicerad 2019-02-16 23:30:56 i allmänt,

(null)

1. Somebody wants – The lovers of Valdaro 
Låten är en skamlös 1980-talsflirt och visst är det bisarrt att de har döpt sin duo efter två skelett ?! Killarna är söta och ser ut att ha roligt på scenen (som ser ut som en rymdstation) och tillsammans, men låten är tyvärr inte tillräckligt bra.
2. Habibi – Dolly Style

Habibi betyder älskling på arabiska och finns det lite arabiska rytmer i den här trallvänliga, otroligt töntiga sången. Vem röstar på sånt här? 

3. Låt skiten brinna – Martin Stenmarck 

Martin vill uppmärksamma psykisk ohälsa med sin låt, där kan jag väl känna att Melodifestivalens scen är fel arena. Låten är fin, men som sagt - på fel ställe. 

4. Victorious – Lina Hedlund     

Jag tycker Lina övertygar och visst märks hennes 20 år som artist, hon är otroligt trygg och säker på scenen. Den här är bra, jag får schlagerfeeling! 

5. Om, om och om igen–  Omar Rudberg

Omar kom till Sverige som 6-åring och har karibiskt ursprung, vilket förklarar reaggatakterna i hans låt. Hans förkärlek till falsettsång stör mig och låten lyfter aldrig utan är mest tradig.

6. Who I am – Rebecka Karlsson

Vilken besvikelse! Hennes röst höll inte alls live! Synd, för låten är jättefin.  

7. Norrsken – Jon Henrik Fjällgren

Vilket fenomen han är, den skönsjungande, jojkande, columbianska samen. Fast jag blev lite besviken på den omskrivna renen, den syntes inte många sekunder:). 


Programledarna:  Nej, inte blev det väldigt mycket roligare i kväll, men lite bättre och killarna är helt klart bäst - Erik Saade är ju riktigt rolig! 


Mellanakter/extranummer: Ted Gärdestad-hyllningen var sådär, Marikas sångnummer likaså. 


Resultatet: Jag kan ju inte klaga, det blev precis som jag tippade! Jon Henrik och hans ren direkt till final (yes!) tillsammans med Lina Hedlund och Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson  till Andra Chansen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela