Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Det närmar sig...

Publicerad 2019-02-21 08:00:18 i allmänt,

I går var jag och träffade sjukgymnasten (fysioterapeuten) på Stockholm Spine Center för första gången. Jag har väntat sedan den 29/11 2018, så nästan 3 månader. Från det här besöket är det 6-8 veckor kvar till operation, vilket innebär att det kommer bli operation i april. Jag ska nu sluta med all annan träning och helt fokusera på att stärka magen samt stretcha ut ryggmusklerna och baksida lår inför operationen. Det är också de här övningarna som är viktigast efter operationen. Nu till mitt träningsprogram. Jag har några övningar att göra varje morgon och kväll, samt en sittande ryggstretch som jag förväntas göra var 15:e minut dagtid. 4 gånger i timmen! En gång i kvarten! Fattar ni? Till min hjälp har jag en app som piper när det är dags. Jag är supertaggad och skräckslagen, hur ska det här gå? Självklart kommer det gå bra, det måste det göra, men det kommmer bli tufft. Smärtan i ryggen kan öka under de första två veckornas träning, trevligt! Om 4 veckor är det återbesök. 
(null)

Det skrämmer mig att operationen närmar sig, samtidigt som det naturligtvis är vad jag vill. Och om det blir operation i mitten av april så betyder det ju att senare delen av sommaren kanske kan bli riktigt bra?! Jag längtar tills såret har läkt och det är dags att börja träna - för livet! Men tills vidare tränar jag för stunden, närmare bestämt var 15:e minut:). 

En av mina målbilder, ljummen sommarkväll på altanen i Spanien: 
(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela