Annapannapuff

Glossybox februari 2019 - It’s all about love
(null)
(null)

"Sprid kärlek till omvärlden - men glöm nte bort dig själv! Vi har valt ut några av våra favoritprodukter och placerat dem i boxen. Det är vår kärleksgåva till dig! Njut av ditt eget #glossymoment och upptäck dina nya produkter. Stay glossy!"

❤️ Lip plum från Skinchemist. 
Ofärgat läppglans med plumping-effekt. Nja, jag väljer hellre läppglans med färg i. Produkten gör inte mina läppar större, inte heller speciellt glansiga. Det enda som sticker ut är pepparmintsdoften, den är så stark att den sticker i ögonen! 
❤️ Highlighter från Laritzy Cosmetics.
Jag har ju svårt för krämiga sminkprodukter som också finns i puderform, men här är jag beredd att göra ett undantag! Lättarbetad formula och en härligt kopparfärgad ton. 
❤️ Sheet mask från Maskeraide. 
Min variant heter "All nighter" och är återfuktande ansiktsmask med uppiggande pepparmyntsolja som ska göra under för trötta ögon. 
❤️ Mask från Decleor. 
Äntligen, en "vanlig" ansiktsmask, dvs inte en sheet-mask! Den här djupt återfuktande ansiktsmasken behöver bara 10 minuter på sig för att göra ditt ansikte silkeslent och med färre synbara torrhetsrynkor. Du masserar in krämen som då blir till olja. Låt verka och torka bort överflöd efter 10 minuter. 
❤️ High Impact Mascara från Clinique
En jättebra maskara som jag provat tidigare. Något smulig, men jag gillar att effekten på fransarna byggs på för varje lager man målar. 

(null)
(null)
Vilken härlig box, jag gillar både innehållet och utsidan! 

Nu ser jag fram emot nästa limited edition box som släpps i slutet av den här månaden. Den är ett samarbete med ett av mina absoluta favoritmärken när det gäller smink, Benefit!