Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Melodifestivalen 2019, inför deltävling 3

Publicerad 2019-02-14 22:30:26 i allmänt,

(null)

På lördag är det dags igen, då tävlar följande låtar och artister i Leksand: 
1. Somebody wants – The lovers of Valdaro 
Det här är bandet som INTE vann P4 Nästa 2018, men ändå fick fribiljetten till Mello. Historiskt brukar bidraget från radiotävlingen åka ut direkt och det känns inte som om det kommer förändras i år. Låten känns väldigt omodern och lyfter aldrig. Det bestående minnet blir nog den blonderade och permanentade luggen. 
2. Habibi – Dolly Style

Gruppen som inte tar så hårt på vem som är med, både Molly, Polly & Holly har gestaltats av flera olika unga tjejer genom åren. Gruppen var med Mello 2015 och 2016 och gick till Andra Chansen, men inte längre, båda gångerna. Det här deras sämsta bidrag någonsin, helt utan någon större mening. 

3. Låt skiten brinna – Martin Stenmarck 

Han vann tävlingen 2005 med låten Las Vegas och ställer nu upp för fjärde gången. Låten är skriven sv Uno Svenningsson och det hörs. Fin, men lite trist melodi och konstig text. Roligaste funderingen blir vad "Låt skiten brinna"  ska heta på engelska:). 

4. Victorious – Lina Hedlund     

Svägerska till Martin ovan och mest känd som medlem i numera nedlagda gruppen Alcazar. Lina har varit med i mello hela 5 gånger, 3 gånger med Alcazar, en gång solo och en gång i en duett med sin syster Hanna. Riktigt bra poplåt! 

5. Om, om och om igen–  Omar Rudberg

Ännu ett O från gruppen FO&O. Nu vill Omar stå på egna ben, inte vara pojkbandsidol utan ses mer seriöst. Undrar just om det var det han hade i tankarna när han valde ut den här bilden till sin presentation? 

(null)

Så här ser en seriös musiker ut. 
Låten andas reggae och jag får inget grepp om den. 

6. Who I am – Rebecka Karlsson

18-åring som varit med i både Talang och Idol. Shit, vilken röst! Och låten är inte så dum den heller! 

7. Norrsken – Jon Henrik Fjällgren

Allas vår favoritnorrlänning ställer nu upp för tredje gången och är en av storfavoriterna. Sedan sist har han vunnit Lets Dance, kommer vi att få se spår av det på lördag:)? Norrsken är bra och pampig och vi får höra Jon Henrik sjunga, inte bara jojka! Min favorit. 

Som vanligt har jag bara lyssnat på en minut av varje bidrag, inte sett något framträdande. 
Annapannapuff tippar: 
Direkt till final: Jon Henrik for sure. Och helst en tjej, jag hoppas på Lina Hedlund, men det går lika bra med Rebecka Karlsson
Till andra chansen: Rebecka & Martin Stenmarck? 
Ingen chans alls: Dolly Style, The lovers of Valdaro & OmarKommentarer

Postat av: Lene

Publicerad 2019-02-15 07:58:16

Vi ska till mina föräldrar i helgen och vi ska ha pojkarna en del av den helgen, så jag tror tyvärr inte jag kommer titta på Mello imorgon. Men jag överlever nog tror jag.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Jag tror du överlever ändå:)! Och annars finns ju SVT Play!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela