Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Nagellack

Publicerad 2019-02-27 09:00:45 i skönhet,

(null)

Härom kvällen rensade jag ut 52 stycken nagellack. 52 stycken, det är ju galet! Vilka kastade jag då? Jo, de som nästan var slut, där korken fastnat och udda färger som aldrig använts. Kvar finns rätt många ändå:)! 

När det gäller nagellack så är jag rätt kinkig med att konsistensen och borsten är bra. Betalar man mer får man ofta det på köpet, men det finns också flera bra budgetvarianter. Här är några av mina personliga favoriter: 
(null)
OPI, Chicagochampagne
Man måste ju älska deras fantasifulla namn:)! Färgen är mörkare, rosa, metallic. ,  (null) 
IsaDora är en budgetfavorit. Sugar crush nails ger en sockrig yta på naglarna som både är läcker och superhållbar, även utan överlack. Jag älskar de rosa 106 Pink crush (i bild) och 120 Candy crush, men har även korallfärgat, guldigt och silvrigt, rött och ljusblått lack med samma struktur. 
Velvet matt nails ger en matt sammetsliknande yta och den här ljusrosa, smått perfekta nyansen heter 828 Vintage blush.
(null)
Det ultimata röda lacket, nummer 999 Rouge från Dior. Det är dyrt, men värt pengarna, det här lacket är verkligen lyxigt att måla med! 
(null)
Chanel är annan favorit och färgen May gör mig alltid glad och får mig tänka på våren. Det här är inte heller någon budgetvariant, men lacket håller otroligt bra och är lätt att måla med. Och flaskorna är ju SÅ snygga! 
(null)
Idun håller verkligen hög kvalitet på sina lack och går att hitta på de flesta apotek. Den djupröda nyanserna heter Almandin. Essie är ett märke som funnits längre och faktiskt varierar i kvalitet. Jag tycker överlag att de blivit bättre senaste åren och ett av mina favoritlack, året om, är det här roströdrosa (mer rosa i verkligheten än på bilden) med det fantastiska namnet Mrs Always Right


Kommentarer

Postat av: Lene

Publicerad 2019-02-28 08:39:45

Essie tycker jag är ett bra märke. Inte för att jag använder nagellack ofta och jag är inte i närheten av den kvantiteten som du har, men just det märket tycker jag är bra.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela