Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Operapremiär

Publicerad 2019-02-11 09:00:37 i allmänt,

Jag ska på operapremiär! 
(null)

På torsdag har skräckoperan Usher premiär på Folkoperan här i Stockholm och jag ska dit!
Operan är baserad på novellen "Huset Ushers undergång", skriven av Edgar Allan Poe 1839, påbörjades av den franske tonsättaren Claude Debussy (1862-1918), färdigställdes av belgiskan Annelies van Parys och  framfördes för första gången 2018 i Berlin. Huvudrollen görs av Rickard Söderberg, som naturligtvis är anledningen till att jag är på:). 

Skräckopera? Vad är det? Svar: Ingen aning. 
Vet jag vad jag ger mig in på, jag som mest tycker om lätta, melodiösa operor, som Carmen, Trollflöjten, La Boheme och Figaros bröllop? Svar: Nej, det här blir en personlig utmaning:), med en nyskriven opera med okänd musik och skräcktema. Men jag älskar Rickard Söderberg, är väldigt förtjust i mitt sällskap för kvällen och gillar både Edgar Allan Poe och Debussy, så hur fel kan det bli?! 

Kommentarer

Postat av: Lene

Publicerad 2019-02-11 12:55:41

Jag gillar också Rickard Söderberg riktigt mycket. Han är en skön person tycker jag. Du kommer säkert tycka den är hur bra som helst.
Svar: Tack för din fina kommentar.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Han sjunger ju som en Gud!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela