Annapannapuff

Veckan som gått, v 5 2019
⭐️ Tänk att en månad av det nya året har redan gått, galet! 
⭐️ Min vecka har ryggmässigt varit både upp och ner. Måndag tisdag var SÅ jobbiga, sedan vände det! Just ovissheten om framtiden är jobbigt nu, det tär psykiskt att inte veta när jag ska bli bra igen. 
⭐️ Jag har börjat träna (igen)! Dels gör jag några av de övningar jag fått av fysioterapeuten, som jag inte pallat på ett bra tag, dels försöker jag stå en stund på crosstrainern varje dag, mellan 15-25 minuter. Det blir naturligtvis inte varje dag, livet kommer ju emellan, därför gillar jag den målsättningen. 
⭐️ Som vanligt, inför en danstävling, har veckan till stor del handlat om förberedelser. Vi har sett till att skor och klänningar är i toppskick, gått igenom andra danstillbehör så att allt finns, är i bra skick och är redo att packas. Sista momentet var den nya latinklänningen, som kom med bud strax innan lunch i fredags. 
⭐️ I fredags började vi resan norrut och övernattade på hotell i Hudiksvall. På lördag förmiddag fortsatte vi till slutmålet Sundsvall, där SM i tiodans avgjordes under SM-veckan. SVT sände från tävlingen, här finns ett långt inslag och kom ihåg att det är nummer 21 du hejar på:)! Det blev en finalplats, vilket vi alla var fantastiskt glada för och dansparet själva väldigt nöjda med. 
(null)

⭐️ I lördags var det också dags för Melodifestivalen 2019, som drog igång med delfinal 1 från Göteborg. Vi, som körde ner från Sundsvall under lördagskvällen, missade direktsändningen, men satt bänkade i soffan mitt i natten och tittade på SVT Play. Det är SÅ härligt att det alternativet finns! Jag var rätt nöjd med resultatet och tyckte det var en bra start på 2019 års mello. 
⭐️ Söndag = vilodag. Nej, jag hade ingen träningsvärk (som vissa andra i familjen), men alla timmarna i bil satte sina spår och dessutom är det alltid en psykisk pärs att se dottern tävla. Jag blir mer och mer spänd inför och nervös under tävlingar och gömmer mig helst bakom kameran. 
⭐️ Stockholm är inbäddat i snö! I lördags och under natten mot söndag kom det säkert en och en halv decimeter. I går gick inte innerstadsbusssarna alls och idag måndag är det minus 10 grader, hu! 
(null)