Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 6 2019

Publicerad 2019-02-10 22:30:57 i veckan som gått, veckosammanfattning,

⭐️ Vädret har påverkat mig en hel del här veckan. Förra helgens snöfall orsakade i måndags ett mindre kaos i tunnelbanan. Det gick färre och överfulla tåg, vilket innebar att jag fick stå upp på vägen till jobbet och kom fram som ett vrak. Trottoarerna är en sörja av snö, is och vissa dagar också slask och vatten och just ojämt underlag är det absolut värsta för min rygg. I torsdags gick varken vår lokala spårväg Nockebybanan eller vår del av tunnelbanan, pga signalfel. I och med väglaget ute tog jag mig ingenstans utan tvingades efter ett antal timmar inse att jag behövde ta en semesterdag. Surt. 
⭐️ Stockholm i snöskrud är så vackert! Ända fram till i torsdags låg snön orörd.
⭐️ I torsdags tog vi en trip ner till Småland för att fira mamma. Vi kom fram sent, men ändå i tid för att hinna öppna en flaska champagne och skåla för födelsedagsbarnet.
⭐️ Melodifestivalen deltävling 2 var en rätt lam tillställning, varken bidragen, programledarna eller skämten var på topp. 
⭐️ Vi har köpt biljetter till Melodifestivalens final den 9/3! Undrar vilken färg på fjäderboa jag ska ha då? 
⭐️ Trista och grå dagar livas lätt upp av tulpaner. Just nu pryds matbordet av krispigt rosa tulpaneri blåbärsris, en favorit hos mig. 
(null)

⭐️ Väldigt tidiga morgnar hörs nu fågelkvitter utanför vårt sovrumsfönster, ett vårtecken! 

I morgon väntar en ny vecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela