Annapannapuff

Veckan som gått, v 7 2019
⭐️ Äntligen töväder! Det droppar från taken, solen värmer och fåglar kvittrar - det finns hopp om vår även i år!
⭐️ Jag har lämnat tillbaka min lilla, röda leasingbil, en Kia, efter 3 roliga år. Vi behöver verkligen inte två bilar, så det kändes bara skönt att lämna in den. Samtidigt är leasing ett väldigt tryggt bilägande. Under tiden vi väntade på att bilen skulle undersökas på verkstaden träffade vi en trevlig försäljare och nu har vi en tid bokad hos honom på måndag:). Kanske blir det en ny, större leasingbil? 
(null)

⭐️ I torsdags var det inte bara Alla Hjärtans Dag utan också premiär på operan UsherFolkoperan. Jag var på plats och fick höra en nyskriven skräckopera baserad på en novell av Edgar Allan Poe. Föreställningen var verkligen en annorlunda upplevelse och jag vet faktiskt fortfarande inte riktigt vad jag tyckte om den. Skräcken var påtaglig i hela operan och musiken var väldigt dramatisk, men inte direkt vacker eller melodiös. Rickard Söderberg briljerade som en läskig och inte särskilt empatisk läkare. 
⭐️ Världens lyxigaste fredagslunch åt jag på Greta’s på Haymarket, grönkålssallad med sötpotatis och bakad getost - makalöst gott! 
(null)

⭐️ I lördags var det dags för champagnemässaSpritmuseum igen, en favorit i repris. Vi fick träffa några producenter och importörer, både stora och små, från olika hörn av Champagne. Och självklart fick vi provsmaka! 
⭐️ På lördagkvällen var det dags för Melodifestivalen igen, delfinal 3 från Leksand. Jag tippade alla rätt och tyckte rätt bidrag gick till final. 

I morgon är det en ny vecka, den sista innan sportlovet. Nu handlar det om att överleva, det är som alltid innan lov, väldigt trötta skolungdomar jag träffar, både hemma och på jobbet.