Annapannapuff

Veckan som gått, v 8 2019
☀️ Snön är nästan borta och snödroppar och vintergäck syns lite här och var, men kylan är tillbaka i Stockholm. I fredags var det minus 10 på morgonen, freezing! 
☀️ I tisdags fyllde min bonusdotter 15 år och det firades med skaldjur. Jag kokade fond på hummerskalen efter middagen, för sådan fond är  perfekt till risotto - efter skaldjursfrossa kommer   nämligen skaldjursrisotto! Igår tinades fonden upp och blev en ljuvligt krämig risotto med kräftstjärtar till.
☀️ Jag har nu varit på sjukgymnastikStockholm Spine Center och har börjat träna inför operationen, som blir i april. Att träna dagligen fixar jag lätt, men att göra ryggstretch var 15:e minut, det kräver sin kvinna, tur att jag är en extrem tävlingsmänniska:)! 
☀️ I morgon börjar sportlovet! Sonen har tjuvstartat, med dagliga sovmorgnar fram till lunch medan dottern är med en kompis i Paris och möter våren. Tyvärr är ju snön borta och isarna svaga, så någon vintersport blir det inte här. Jag drömmer mig bort till nästa års sportlov, då jag kommer kunna åka skidor igen. Min dröm är att fira sportlov i Spanien, där kan man nämligen åka skidor i Sierra Nevada på förmiddagen och sedan sola på stranden på eftermiddagen, snacka om en perfekt mix! Där har ni planen för 2020:)! 
(null)

☀️ Melodifestivalens deltävling 4 var den bästa hittills och jag har nu en ny favorit i finalen, John Lundvik