Annapannapuff

18 år
Tänk, nu är det 18 är jag fick mitt första barn! 7 minuter i 23 igår kväll, närmare bestämt. Min dotter är myndig och jag är nu degraderad från vårdnadshavare till föräldrer:). 

(null)
Hon tillbringade större dagen med en prinsesstiara på huvudet:). 

Efter väckning på sängen med franska macarons, rosa champagne och paket, så begavs vi oss till Sturebadet för en spa-dag. Jag har varit där många gånger på min födelsedag och eftersom de har 18-årsgräns så kändes det som ett perfekt ställe att tillbringa en del av just den här födelsedagen på! 
(null)
(null)
Stället är MAGISKT! Miljön, servicen, lugnet, här är allt perfekt! Själv simmade jag inte i poolen utan höll mig till bubbelpoolen och njöt av några otroligt avslappnande timmar i trevligt sällskap. 

(null)
Födelsedagslunchen var bestämd sedan lååångt tillbaka, ostron och champagne på Sturehof! Så efter att vi spaat klart drog vi dit, vilket är en sträcka på ungefär 50 meter:). 

Kvällen tillbringade hon först med att äta med sin far och sedan leddes hon rakt in i värsta fällan - en överraskningsfest! Hur den var vet jag inte än, men jag vet att förberedelserna har varit många, hon har många fina vänner❤️. 

(null)
Projektet jag jobbade så hårt på under mellandagarna var en fotobok som dokumenterar hela hennes dansliv, från barndans som 4-åring till A-klass vuxen, den högsta klassen i Sverige. 

(null)
Sista i sidan i den nästa 70-sidor långa boken.

Nu pausar vi firandet lite, till på söndag, då det blir födelsedagsbrunch med släkt och vänner. 
#1 - Lene

Vilken vacker dotter du har. Och vilken dag ni hade! Underbart.
Sturebadet tycker jag verkar så mysigt och där är så vacker miljö. Jag kan tänka mig att det är riktigt avslappnande att vara där. Ha en fin söndag.
Kramar
Lene

Svar: Tack❤️! Ja, besök Sturebadet om du har möjlighet någon gång! Det är lite dyrare än liknande ställen, men enligt mig (och en nybliven 18-åring) värt det!
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Wow, vilken härlig födelsedag!
Och fotoboken... Vilket jobb! och ett såå fint minne.
Antar att födelsedagsbarnet var mycket nöjd med dagen :)

Svar: Ja, hon är både mätt, nöjd, glad och tacksam❤️
Annapannapuff