Annapannapuff

Annapannapuff ❤️ Sephora
Sephora är en fransk skönhetsjätte, grundad 1970, med affärer över hela världen och en av mina absoluta favoritbutiker när det kommer till skönhet. Det finns 6 butiker i Sverige, en i Göteborg, en i Malmö, en i Uppsala och tre i Stockholmsområdet. De har också en jättebra butik online. Vad är så bra med just Sephora, då? Jo, de har ett gäng märken som inte säljs någon annanstans i Sverige (bland annat mitt favoritmärke Benefit), otroligt trevlig, välutbildad och hjälpsam personal, sitt egna märke Sephora collection och ett i övrigt brett sortiment av smink, dofter, hudvård, hår- och badprodukter. 

(null)
Så här ser det ut i entrén på butiken på Biblioteksgatan i Stockholm. Visst är det ett otroligt smart system? Röd korg om du vill ha hjälp, svart korg om du vill botanisera på egen hand. 

Jag fick ett presentkort på Sephora när jag fyllde år och gjorde av med varenda krona under ett besök i butik häromdagen:). Det blev en ny foundation av deras egna märke, en concealer av märket Benefit och ett läppstift från märket Lipstick Queen.  

(Det här ett icke-sponsrat inlägg, jag råkar bara älska dem😊!) 
#1 - Bland Kastruller och vinglas

Härligt att hitta ett favorit ställe att shoppa på. Själv hamnar jag mer ofta på Kicks. Men jag vet att tjejerna i familjen älakr Sephora.

Kram Kajsa

Svar: Kicks är en annan av mina favoriter😊!
Annapannapuff

#2 - Lene

Jag ska vara ärlig och berätta att jag faktiskt aldrig varit inne på Sephora. Men jag kanske ska ändra på det? Jag vet att den finns på Emporia (köpcenter i Malmö) så jag kanske ska bege mig dit och kolla läget en dag?!
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Gå in och kolla! Kanske blir det din favorit också?!
Kram
Annapannapuff