Annapannapuff

Jag längtar efter
Det är svårt att rangordna vad jag saknar mest som läget är nu, men sömnen är väl det som påverkar mig mest. Jag skrev listan nedan för att peppa mig själv inför operation och jag behöver titta på den och läsa igenom den regelbundet för att friska upp minnet, det är obehagligt lätt att glömma allt jag kunde göra förr, men idag inte kan. Det är så konstigt, för bara några månader sedan fanns inte ens operation på agendan, sedan smög det sig liksom på och idag inser jag att det är min enda räddning och väg ut. Därmed inte sagt att jag slutat hoppas på att jag blir spontant bättre, jag känner fortfarande efter varje morgon, det KAN ju vara just idag som diskbråcket läkt!? Och därmed inte sagt att jag inte får dödsångest av att ens tänka på vilket stort ingrepp det är jag ska genomgå. Hu, för att vara sjuksköterska i vissa lägen! 

Jag saknar:
-att springa
-att gå långpromenader 
-att åka slalom
-att åka långfärdsskridskor 
-att åka pulka
-att rida
-att segla
-att kunna åka alla attraktioner på Gröna Lund
-att sova på vänster sida och kunna röra mig fritt i sängen
-att kunna köra bil när jag vill
-att kunna ta långa shoppingturer
-att inte vara beroende av starka smärtstillande
-att inte orka mer än vad jag gör

(null)
#1 - Lene

Jag håller med dig om listan. Man blir lite skakig när man tänker på hur fort man glömmer det man kunde göra innan man blev sjuk. Jag kan inte heller springa eller ens gå fort. Att inte kunna ta mig ut på en löprunda saknar jag, men man vänjer sig. Det blir ju vardag med det man kan göra idag om du förstår vad jag menar.
Tack för dina fina ord. Jag ska göra allt jag kan för att hålla det borta från mig. Jag ska först och främst också bli bättre med huvudvärken. Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: ❤️
Annapannapuff