Annapannapuff

Jakten på den perfekta ryggsäcken
Jag brukar säga att jag är allergisk mot ryggsäckar, så illa tycker jag om dem, överlag! Jag har nog egentligen aldrig gillat dem, de är (oftast) fula och väldigt opraktiska här i Stockholm där det ofta är trångt i lokaltrafiken. Sen är jag generellt väldigt emot saker som bara är praktiska, för mig krävs det mer än bara funktion och det gäller inte bara väskor. Men var det ju det här med ryggen... Jag vet att jag i nuläget skulle må bättre av att bära mitt dagliga "krafs" på ryggen, inte på EN axel och när jag sedan väl opererats kommer det under en period bli ännu viktigare. Jag har letat och letat efter en ryggsäck, som jag kan tänka mig att använda och egentligen började det letandet redan 2014, när jag hoppade på kryckor pga min vänsterfot. Det slutade med att jag gav upp, hoppade runt med en större handväska på axeln (rätt jobbigt, men det gick!) och i nödfall använde jag en enklare påse med snörning, sk gympapåse:

(null)
Efter några omgångar på kryckor belönade jag mig själv med en mer praktisk väska. Valet föll på en Michael Kors i modellen Cynthia, i rätt storlek och som så har den en lång rem så att väskan kan hänga över kroppen, så kallad cross body: 
(null)

Nu har jag börjat googla igen och hör och häpna - jag har hittat en ryggsäck jag kan tänka mig! En som jag skulle kunna börja använda frivilligt, redan i morgon! En som är både praktisk OCH jättesnygg! Det har i och färdig hänt att jag varit nära förut, men då har prislappen legat på mellan 10-15.000 kronor:(. Får jag presentera Junie: 
(null)

Junie är också från Michael Kors, men till mitt försvar så har jag ju letat länge - i alla prisklasser! Jag älskar verkligen allt, mönstret, färgerna, modellen❤️. Kanske är letandet över? Har jag äntligen hittar DEN?