Annapannapuff

Nyårsafton
(null)
När kylen innehåller mer bubbel än mjölk:)! 

Maten igår blev verkligen jättebra! Godast var helt klart jordärtskockssoppan med parmachips. Den helstekta kalkonen och hemmagjorda glassen med smak av mjölkchoklad och jordgubbar gick också ner utan problem, till drack vi Bollinger och Pommac.

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Till jul dukade vi i rött och guld, nu blev det vitt och silver. 

Tolvslaget firade vi i parken utanför, med smällare, bubbel och fyrverkerier. Och oj, vad det smällde från alla håll och kanter, hela Bromma vibrerade! Jag och maken delade på en cigarr också, vilket har blivit lite av en tradition. Cigarr på nyårsafton, sedan röker ingen av oss mer under året. Fyverkeribilderna är tagna med min mobil, en iPhone 7 Plus och jag är jätteimponerad av hur bra de blev! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Utomhus bytte jag klackarna mot dotterns Moonboots, lite märklig kombination till sammetsklänning:):
(null)

(null)
Slutligen vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år, själv har jag stora förhoppningar på 2019! Stort tack för att ni tittar in här ibland, trycker på gilla-knappen och/eller skickar snälla kommentarer, det är verkligen guld värt! 

#1 - Anonym

God Fortsättning på 2019 fina du.
Maten ser verkligen smarrig ut och jag håller helt med dig att det blev kanlnbilder med mobilen. Ha en fortsatt fin kväll.
Kramar
Lene