Annapannapuff

Veckan som gått, v 1 2019
⭐️ Veckan började med nyårsafton, en trevlig tillställning hemma med väldigt god mat och dryck: 
⭐️ Den tröttaste dagen på året, nyårsdagen, tillbringade jag och maken framför ett överfullt köksbord - vi sorterade kvitton och viktiga papper! Så, nu är det gjort och en trött och slö dag kom till nytta:). I stället för den näst intill obligatoriska pizzan på nyårsdagen åt vi jättegoda rester från kalaset kvällen innan.
⭐️ Julen är slut! I alla fall hos oss:). Redan innan nyår plockades tomtarna bort och resten rök på nyårsdagen. Kvar finns några ljuskällor, julstjärnorna i fönstret, någon ljusslinga och den elektriska dörrkransen.  
⭐️ Vi åkte till Småland för att hälsa på mor och far. Maken jobbade med båten (ett stort jobb med motor och propelleraxel måste åtgärdas innan nästa sjösättning. Vi andra latade oss mest framför brasan. Isen har lagt sig på sjön, men än håller den inte för människor. 
(null)

⭐️ Yngsta systersonen fyllde hela 20 år, hur är det möjligt?! Vi firade honom med tacoafton hemma hos syrran och en flygbiljett, han ska nämligen få prova på bodyflight
⭐️ Nu är det slut på ledigheten för mig och maken medan barnen har några dagars lov kvar. Att vända tillbaka dygnet är ett tufft jobb och inte blir det lättare om man som jag sover rätt uselt:(. Lovet har varit otroligt skönt, nu längtar jag efter våren.