Annapannapuff

Veckan som gått, v 3 2019
⭐️ Jag har äntligen fått tid hos en fysioterapeutStockholm Spine Center! Om en månad, närmare 3 månader efter mitt senaste besök där. Suck! 
⭐️ Ny sjukskrivning, fast det vet jag ju förstås inte helt säkert förrän Försäkringskassan har hört av sig. Är det inte ett jättekonstigt system, förresten? En läkare träffar mig, gör en bedömning av dagsläget och min arbetsförmåga, sedan ska en handläggare på Försäkringskassan, utan medicinsk utbildning och utan att någonsin ha träffat mig vara den som slutgiltigen godkänner sjukrivningen? 
⭐️ Nytt pass fixat! Under jullovet hade jag bekanta som skulle resa till Dubai, men som fick avbeställa hela resan pga att ett pass i familjen bara var giltigt i 5 månader och 3 veckor efter inresa i landet. Mitt pass går ut senare i vår, men med långa väntetider på pass och förestående operation ville jag vara ute i god tid. 
⭐️ Hastigt och lusigt fick vi biljetter till musikalen Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, på Scalateatern! En härlig föreställning, men lite skumt att försöka locka fram julkänsla så här i mitten av januari, när det sista jul- och adventsakerna precis är bortplockade...
⭐️ Och så vädret. I onsdags eftermiddag började det snöa här i Stockholm. Framåt kvällen övergick det till regn och under natten blev frös det på och hela stan blev en isgata. Svenska Dagbladet rapporterade om det. För mig, som just nu är extremt ostadig på benen, livrädd att ramla och som dessutom haltar, blev det bästa alternativet att ta ut en semesterdag på torsdagen och jag hade i princip husarrest både på torsdagen och fredagen, jag tog mig ingenstans utan sällskap och broddar!
⭐️ I går var vi på 50-årsfest hos en vän, en av mina kollegor från förr, vi jobbade ihop på en dialysavdelning i slutet av 1990-talet. Vi var ett fantastiskt gäng på den tiden och pratade en hel del minnen under kvällen. 
⭐️ Sol! Jag försökte mig på en liten promenad idag, men det var fruktansvärt halt, trots broddar och svinkallt! Blä! 

Snart startar en ny vecka och jag hoppas på lite mer promenadvänligt underlag och mildare väder😊.