Annapannapuff

Veckan som gått, v 4 2019
⭐️ Jag har handlat på rea! Eftersom jag inte är någon rea-fantast är det sällan jag går in i en affär, hittar ett plagg, faller för det och upptäcker att det är på rea - men plötsligt hände det! En ljusrosa dunjacka på Mango, får väl ses som ett av veckans kap:). 
⭐️ Ett annat kap är vår nya kaffemaskin! Efter många år med Philips/Saeco kände vi att det var dags för en nyinvestering och uppgradering och valet föll på Melitta. Vi provar oss fortfarande igenom alla menyer och inställningsmöjligheter, något vi saknat på vår gamla modell. 
⭐️ Eftersom Mälaren är täckt av ett tjockt islager har vi varit ute på två ispromenader i helgen. Det har varit härligt, men jag skulle ju förstås ännu hellre velat åka långfärdsskridskor... Den första promenaden var jättekort (för kort), i solsken och den andra var längre (för lång) med konstant snöfall. 
⭐️ Förra helgen köpte jag tulpaner och hittade några knoppiga körsbärskvistar att blanda med dem. Tulpanerna lever inte längre, men kvistarna står kvar och i helgen slog den första knoppen ut! Kanske inget tvättäkta vårtecken, men det gav ändå en känsla av vår
(null)

⭐️ Jag längtar till nästa helg! På lördag, den 2/2, är det både dags för SM i tiodans och Melodifestivalens första deltävling. Dags att damma av en fjäderboa eller två! 

#1 - Lene

Det låter som du haft en bra vecka. Då hoppas vi denna veckan blir minst lika bra. Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Detsamma till dig!
Kram
Annapannapuff