Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Down by the river

Publicerad 2019-07-15 13:00:12 i fotografering, resor,

(null)
Gårdagens utflykt var magisk! 

Förra året besökte vi också nationalparken Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama och floden Rio Verde, men då körde vi fel på vägen dit, en tre-fyra gånger:). 

Nationalparken är stor och vidsträckt, men rakt upp i bergen från Almunecar. förbi staden Otívar, finns en entré. Din bil registreras, du betalat 5 € per person och har sedan fritt tillträde under en dag. Vägen ner till floden är en av de värsta jag någonsin åkt på, den är smal, brant, smutsig och på sina ställen direkt livsfarligt (inga räcken här, inte). 
(null)
Längst ner i dalen parkerar man och det är här som flera mindre floder möts och man kan bada i kristallklart vatten, små vattenfall och djupare pooler. Vattnet är svalt och tur är det, här står luften nästan still! 
(null)
Lämplig klädsel är badkläder och gympaskor. Skorna är ett måste för att ta sig fram, både i vattnet och på vägen bredvid. Det är lite svårt att simma med skor i början, men man vänjer sig:)! 
Det här är den djupaste poolen/dammen vi hittat hittills, ingen av oss bottnade i mitten. Sonen fick trots det inte dyka för mig, så han hoppade från en av kanterna. 
(null)

Här är hundar tillåtna och vi träffade flera trevliga. Dottern ville ta med den här hem, de fann varandra direkt: 
(null)

(null)
En annan pool, högt ovanför står jag med kameran i högst hugg:). 
(null)
Där floderna möts rinner små vattenfall åt flera håll. 
(null)
(null)
(null)

Vi tog oss en bit uppströms, till slut vände vi. Då kom en grupp äventyrare med våtdräkter och bergsklättringsutrustning! Kontraster:). 
(null)

En lunch ur bakluckan, drygt 200 kamerabilder och otaliga dopp senare åkte vi hemåt och när vi nått civilisationen igen (ingen täckning alls i dalen), somnade flera sött i bilen. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-07-16 09:14:01

Så otroligt vackert det är.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Ja, naturen är storslagen här, på sina håll!
Kram Anna
Annapannapuff

Postat av: Anna

Publicerad 2019-07-16 20:22:48

Hej!
Jag googlade om personer som gjort diskprotesoperation och fick en träff på dig. Jag opererade in en protes hos Svante Berg på spine center den 17 april. Jag har mått hyfsat bra en månad men nu är värken tillbaka och nervsmärtorna olidliga. Tyvärr kommer jag inte i kontakt med kliniken eftersom de har semesterstängt. Jag behöver något för nervsmärtorna. Jag tänjer och tänjer vilket jag var lite slarvig med på sistone eftersom att jag mått så bra. Vad har du fått utskrivet till natten . Jag måste få sova. Har du något tips.
Tacksam för svar!
Anna

Svar: Jag mailar dig!
/Anna
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela