Annapannapuff

Hatt-parad
Samlar jag på hattar? Nej, jag har bara råkat samla på mig flera olika för att det är praktiskt att kunna ha olika hattar vid olika tillfällen:). Jag, som inte solar ansiktet, har alltid solhatt utomhus, både i Spanien och i Sverige. 
(null)
Den till vänster i bild är min favorit från förra året, lätt och tunn, köpt på Ale-Hop  Den i mitten är ett marknadsfynd och eftersom den är tyngre passar den bra på stranden när det blåser. Den högra är från Sverige, H&M. 

(null)
Hatten längst bak i bild sitter riktigt bra, men har hårda brätten, så den är inte så bra att sitta och läsa i. Mittenhatten är från H&M, jag samäger med dottern även en likadan i svart. De är egentligen helt perfekta, men börjar bli slitna, själva kullen på hatten håller inte formen längre. Hatten längst fram är årets fynd, också från Ale-Hop. 

Sen har jag en hatt i rätt bedrövligt skick, en gång en favorithatt. Jag råkade en gång bada (eller, jag dök i poolen med den på huvudet) med dem och sedan dess slokar den rätt rejält. Men, den sitter bra, skuggar bra och duger gott hemma på altanen.