Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Hatt-parad

Publicerad 2019-07-18 09:00:34 i kläder&skor,

Samlar jag på hattar? Nej, jag har bara råkat samla på mig flera olika för att det är praktiskt att kunna ha olika hattar vid olika tillfällen:). Jag, som inte solar ansiktet, har alltid solhatt utomhus, både i Spanien och i Sverige. 
(null)
Den till vänster i bild är min favorit från förra året, lätt och tunn, köpt på Ale-Hop  Den i mitten är ett marknadsfynd och eftersom den är tyngre passar den bra på stranden när det blåser. Den högra är från Sverige, H&M. 

(null)
Hatten längst bak i bild sitter riktigt bra, men har hårda brätten, så den är inte så bra att sitta och läsa i. Mittenhatten är från H&M, jag samäger med dottern även en likadan i svart. De är egentligen helt perfekta, men börjar bli slitna, själva kullen på hatten håller inte formen längre. Hatten längst fram är årets fynd, också från Ale-Hop. 

Sen har jag en hatt i rätt bedrövligt skick, en gång en favorithatt. Jag råkade en gång bada (eller, jag dök i poolen med den på huvudet) med dem och sedan dess slokar den rätt rejält. Men, den sitter bra, skuggar bra och duger gott hemma på altanen. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela