Annapannapuff

I packningen från Spanien
(null)
Mest bagage av alla? Trots att SAS tillät 23 kg per incheckat kolli och 8 kg per handbagage så vägde min handväska 5 kg och vi låg preeeeecis på gränsen. 

Vad hade vi då packat ner hem? Mest mat och dryck, i vanlig ordning:). Tänk på att OM olyckan är framme och din väska blir försenad så är det ingen fara med vacuumförpackad mat, medan färskvaror kan hinna härskna, ruttna och mögla.
- En egenodlad citron. Två har vi använt på plats (i guacamole, marinader och i drinkar), under tiden hann ytterligare en mogna på trädet och den fick följa med oss hem. Smaken och lukten är så otroligt mycket mer intensiv! 
- Salami. Vi älskar salami! De fungerar lika bra till frukost, som till lunch, middag, mellanmål, kvällsmål och drinktilltugg. Det är lång hållbarhetstid på dem och de är uppskattade presenter. 
- Manchego, vacuumförpackad i bit.
- Vacuumförpackad serranoskinka och lomo (rökt, tunt skivad fläskfilé).
- Lokalproducerat rött vin från Ronda. Helt oprövat, det ska bli jättespännande att testa! 
- Någon liten cava blev nog nedpackad också:). 
- En vinkylare från cavatillverkaren Anna de Codorníu.
- Nyinköpta tunikor att ha på stranden, som jag sedan inte använder i Sverige utan tar med tillbaka till Spanien nästa sommar. Same procedure every year:). 
- Presenter, till och med någon liten julklapp är inhandlad. Till mig själv, bland annat en julkula: 
(null)

- Minnen. Vi brukar gemensamt ta fram ett speciellt trevligt och gärna varmt ögonblick, så att vi kan hjälpas åt att plocka fram det en kylig novembermorgon. I år blir det nog när vi står vid sidan av en trafikerad väg och jag hänger över ett staket och försöker fotografera Orson Welles grav, ett riktigt äventyr - och varmt var det. Eller så promenaden i nationalparken och Rio Verde, en magiskt vacker upplevelse - och varmt var det:).