Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 28 2019

Publicerad 2019-07-14 22:00:54 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Vi började veckan med en utflykt till Malaga, där vi skulle hämta upp en kompis till sonen på flygplatsen. I Malaga stannade vi till vid IKEA, där vi hittade skoställ, handdukar, två byråer, rökt lax och kex. Naturligtvis blev det även köttbullar:   
(null)

☀️ Två projekt har vi hunnit hittills! Projekt omplantering pågår fortfarande, projekt bättra på vit färg är i hamn med fantastiskt resultat, tack vare dottern!
(null)

☀️ Vi har firat med champagne! Lite firade vi att jag inte är sjukskriven längre och mycket firade vi att jag (i alla fall för tillfället) är medicinfri! Jag har inte behövt ta medicinen mot nervsmärta på flera dagar. Stort! 
☀️ Vi har besökt två lokala marknader, tisdagsmarknaden (Nerja) och lördagsmarknaden (Algorrobo). Där har vi fyndat kryddor, avokado och mango. 
☀️ Det har blåst rejält av och till, så mycket att det varit röd flagg, pga höga vågor, i två dagar! 
(null)

☀️ Mest har vädret dock varit soligt, varmt och härligt, I love it! 
☀️ Häromkvällen började det mullra och blixtra i fjärran, långt ute på Medelhavet. Vi satt ute på terassen och tittade på åskovädret, men jag har svårt att njuta av det och gick in för att försöka sova istället.
☀️ I dag, söndag, har vi varit i nationalparken Sierras  de Tejeda, Almijara y Alhama och badat i Rio Verde! En jättehärlig utflykt, som vi gjorde förra året också. Fler bilder kommer! 
(null)

☀️ Det blev ingen söndagsgrillning på stranden i kväll heller, det blåser för mycket. Visst, spanjorerna grillar på söndagar, men vi skiter i det och planerar för grillafton vid havet i morgon kväll istället. 

Kommentarer

Postat av: Floweroffame

Publicerad 2019-07-15 09:08:08

Härligt att du inte behöver ta medicinen mer. Ser supermysigt ut på er semester. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Tack, jag njuter vidare:)!
Kram
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela