Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 29 2019

Publicerad 2019-07-21 21:30:47 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Barnens sista dag här i Spanien blev ordentligt maxad. Vi hängde på favoritstranden ända fram till att det var dags att dra hemåt och snabbt duscha av sig sanden inför kvällen. Vi var nämligen bjudna på middag hos vänner från Sverige, här i Nerja! Efter en trevlig kväll med grillat, åkte vi hem för att dygna, dvs inte sova alls. Vi tillbringade natten med att packa, spela kort och äta godis innan...
☀️ ...klockan blev tidig onsdagsmorgon och vi var tvugna att åka till Malaga för att lämna barnen på flygplatsen. De var inbokade på det allra första flyget och hade själva kommit på den geniala idén att inte sova, utan utnyttja sista dygnet till fullo. 
☀️ Torsdagen var jobbig. Vi var trötta efter bara några timmars sömn och lägenheten kändes tomt och tyst:(. Vi gick så småningom ner till den närmaste stranden och hängde i skuggan under de varmaste timmarna. Efter lite sangria och en god lunch med havsutsikt kändes livet lite lättare igen. 
☀️ I fredags åkte vi till Ronda för att besöka staden under drygt ett dygn. Vilken pärla! Hit återkommer jag gärna! Satan i gatan vad varmt det var och vilka grymma backar där fanns! Och vilka vyer! Separat inlägg med fler bilder utlovas. 
(null)

☀️ Under lördagen fortsatte vi utforska Ronda och åkte inte hem till Nerja förrän sen eftermiddag. 
☀️ Nervsmärtan håller sig i schakt, jag behöver fortfarande inga smärtstillande till natten och jag mår oförskämt bra i ryggen. Tänk, vilken skillnad mot förra sommaren! Tacksam är bara förnamnet. 
☀️ Idag, söndag, har vi haft en riktigt slapp vilodag. Jag är så tacksam för att vi har en lägenhet vid Medelhavet, där dagarna handlar om vad och när vi ska äta, var vi ska bada, vilken bok som ska läsas och när första glaset cava ska serveras❤️. Just NU är klockan strax efter 21.00 och jag sitter i loungesoffan på terassen med bara baddräkt på mig. Idag har varit en av de varmare dagarna och termometern står fortfarande på 26 grader, galet härligt! 
(null)


Kommentarer

Postat av: Bland Kastruller och Vinglas

Publicerad 2019-07-22 15:39:15

Härliga tankar att funder aut...strand...bubbel...bok....ja, de skulle jag kunna stå ut med. Mysigt ni verkar ha det!

Kram Kajsa

Svar: Vi har det fantastiskt, tack!
Kram Anna
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela