Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 30 2019

Publicerad 2019-07-28 22:00:24 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Tänk, för en vecka sedan vaknade vi upp i Spanien, det känns redan avlägset!
☀️ I tisdag var vi i Malaga och tittade på den gamla borgen Castillo de Gibralfaro. Den bjöd på en vidunderlig utsikt över staden.
(null)

☀️ Sent samma kväll satt vi hemma på altanen och planerade packning och hemfärd. När vi tittade ordentligt på biljetterna hem insäg vi dock att flyget hem gick på torsdag kväll, inte onsdag! Snopet! Och härligt:)! 
☀️ Onsdagen tillbringade vi på stranden, det blev en bonusdag vi inte räknat med. På kvällen gick vi in till Nerja centrum och åt de godaste lammkotletterna jag ätit på länge. 
☀️ I torsdags var det så dags att packa, tvätta och städa ut oss ur lägenheten. Vi hann sola och slappa lite också och åt en fantastisk lunch på enbart kylskåpsrester. 
☀️ Vårt bagage hem var riktigt sprängfyllt! 2 stora resväskor med 23 kg vardera, två handbagage på 8 kilo och så hade jag en handväska på 5 kilo... 
(null)

☀️ Hemma! I fredags landade vi i ett varmt Stockholm och välkomnades hem av tre glada katter och en kvav lägenhet. Vår första natt hemma var tropisk, vår andra också. 
☀️ I lördags var vi och såg nya Lejonkungen i 3D, ett riktigt lyckopiller! 
☀️ Senare på dagen tog vi med oss katterna och en fläkt och åkte till mina föräldrar i Småland. 
☀️ Idag har vi badat i sjön (23 grader) och besökt Frödinge Ostkakebod, en riktigt skön söndag i värmen. 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela