Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

6 kilometer!

Publicerad 2019-06-20 14:00:24 i träning,

Idag har jag slagit rekord igen, jag har gått 6 kilometer! 
(null)
Med mig på turen hade jag en sån där hare som de har på Stockholm Maraton:), min systerson. Han går fort och är jättebra på att peppa mig, men också på att se hur jag mår för att eventuellt stoppa mig. Det var riktigt varmt, men vi hade mestadels molnigt. Efter halva rundan hörde vi åska, det gjorde att den 4:e kilometern blev den snabbaste, 10.36! Vi gick parallellt med åskmolnet och var aldrig nära att bli blöta. Efteråt var jag så trött och nöjd att jag nästan blev lite gråtmild. 
(null)

Rundan vi gick är en av mina favoriter här i världen, här i byn kallas det att man går "Runt sjön". Egentligen går man bara runt ena halvan av sjön och det är ungefär 6 kilometer. Första och sista sträckan är asfalt, mittenpartiet är en gammal grusväg med mestadels packad sand. Att springa där är magiskt, jag hoppas att jag kommer kunna det så småningom. Så, 6 kilometer! Jag är toknöjd även om jag tappade orken på slutet och kände av ischiasnerven efter sista backen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela