Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox juni - Sensational summer

Publicerad 2019-06-13 21:00:52 i skönhet,

"Sol, sand och salta bad. Vi välkomnar årets varmaste årstid med ett maxat beautykit. Du får bland annat en skimrande highlighter-palett med fem nyanser som får dig att stråla som solen och en mjukgörande bodyscrub som preppar din hud för playan. Get set for a sensationen summer!"

(null)

I min box fanns: 
❤️ Highlighter-palett från Sleek. 5 holografiska (?) nyanser gör att ge hela ditt ansikte mer glow. Lite konstiga färger, men jag älskar att använda highlighter! 
(null)

❤️ Bodyscrub från Baija som innehåller rosextrakt, rosenvatten, socker och vegetabiliska oljor. Den har en doft av rosor och litchi, ljuvligt! 
❤️ Munskölj från Brilliant Smile. Den sägs lösa upp missfärgningar så att de blir lättare att borsta bort, motverka ilningar och innehåller också fluor mot karies. Nej, jag tror inte en munskölj ger mig vitare tänder, men den kommer i en praktisk reseförpackning som passar i necessären. Lite skumt dock att den löser upp missfärgningar så att de blir lättare att borsta bort, man använder ju oftast munskölj efter tandborstningen? 
❤️ Mineralrouge från Annabelle Minerals i färgen Coral. Löst rouge är svårt att få jämnt, men jag kommer absolut testa det. Solskyddsfaktor 15. 
❤️ Ansiktskräm från Noxidoxi. Radiance Booster Detox Cream skyddar mot föroreningar, stimulerar hudens cellförnyelse och återfuktar.

(null)

En helt ok box, jag kommer testa allt. 
Vill du prova själv? Glossybox kostar 159 kr/månad och då får du prova skönhetsprodukter från både kände och okända märken.


Kommentarer

Postat av: Olibia

Publicerad 2019-06-22 18:30:53

Tack för att du visade innehållet i juni boxen 2019!
Tänkte beställa den, nu gör jag det inte.
Använder inte highlighter,puder och har redan Brilliant smile.
Det enda jag skulle ha användning av är scrubben och ansiktskrämen.

Svar: Vad synd att du inte gillade den, hoppas nästa box faller dig mer i smaken!
/Anna
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela