Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Heja mig!

Publicerad 2019-06-14 08:00:01 i allmänt, onsdagstankar,

Häromdagen var jag på återbesök på Stockhom Spine Center och träffade sjukgymnasten. Hon är bra, tuff och bestämd, på gränsen till läskig, så jag var rätt nervös. Skulle mina ansträngningar när det gäller stretch och träning räcka? År jag i fas eller har jag mer att jobba på? Jag oroade mig helt i onödan! Hon var jättenöjd med mig, till och med lite imponerad av mina promenader. Återigen fick jag höra att jag måste ha tålamod, att jag genomgått en stor operation och att det bara gått 6 veckor. Det är antagligen bra att jag får höra det om och om igen, så att jag slutar stressa över framsteg och lutar mig tillbaka ibland. Jag fick nya övningar, av det lite tuffare slaget och till och med lite styrkeövningar - hurra! Lite restriktioner finns kvar, men det mesta får jag göra, så länge det känns bra. Överlag tyckte sjukgymnasten att jag låg i framkant när det gällde stretch och att hitta rätt muskler. Jag njöt av berömmet och svävade ut på små moln. Inte visste jag att hon kunde vara så översvallande positiv och trevlig:)! Nästa besök är direkt efter sommaren, ungefär samtidgt som jag ska på återbesök till läkaren. När euforin lagt sig kom smärtan, hon tog i rätt rejält...

Jag firade ändå stort, med en morotsmuffins på Espresso House. Maken tyckte jag värd lite mer och överraskade med blommor❤️: 
(null)

Vilken vecka! Återbesöket till sjukgymnasten är avklarat och nu har jag också klarat en arbetsvecka på halvtid! 

Kommentarer

Postat av: Min Lilla Kokvrå

Publicerad 2019-06-15 08:35:34

Grattis till framstegen och bra jobbat! Fantastiskt vackra rosor! Dem är du verkligen värd :)

Svar: Tack snälla du❤️!
Kram
Annapannapuff

Postat av: floweroffame

Publicerad 2019-06-15 14:17:11

Så härligt vad duktig du är. Fortsätt kämpa så är du säkert snart helt återställd. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Svar: Tack, jag kämpar på!!
Kram
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela