Annapannapuff

I sommarhagen
Jag älskar hästar. Att få vara riktigt nära dem, klappa, gosa och kanske borsta lite, gör mig verkligen lycklig. När jag går in i ett stall får jag ofta gåshud, doften (ja, doft. Hästar luktar nice, kor luktar bajs) frambringar så många fina minnen. Igår var jag och dottern och hälsade på hennes bästis på farföräldrarnas ställe, en bit ifrån stan. De bor helt fantastiskt, en riktigt oas! Och de har hästar❤️. Nej, jag kan inte rida än, det är en av sakerna som står på min allt-jag-ska-göra-när-jag-opererat-ryggen-lista, men jag är fullt nöjd med att få klappa! 
(null)
Svart häst och lupiner, vackert som en tavla. Svarta hästar är jättesvåra att fotografera, upptäckte jag. Precis som när jag försöker fotografer svarta katter blir bilden lätt överexponerad. Just den här hästen kallas Foppa och har varit en travhäst. Nu har han passerat 12 år och är en ofrivillig pensionär.
(null)
Hästar i ekdunge.
(null)
Så fina, kloka ögon. 
(null)
Hästskor hittar man överallt på gården, över varje dörr. 
(null)
Att det finns ett visst travintresse på gården syns. 
(null)
Bakom hagen syns vägen, på andra sidan vägen går pendeltåget. Snacka om landet fast nära stan! 

Vi klappade hästar, gick runt och njöt av miljön och hängde sedan vid poolen innan det var dags att åka hem. Poolen låg mitt på tomten, med en liten sittdel med bord, stolar och grill. Det blev tydligen ingen bild på den, bara hästar och natur fastnade:).