Annapannapuff

Jordgubbar och rabarber
(null)

I morse tog jag äntligen tag i rabarbern som legat och ropat på mig i kylskåpet. Jag hade dagen innan bestämt att dess öde var bli saft och därför köpt några liter jordgubbar att blanda i. Det blev proportionerna 60-40 till rabarbern, i receptet är det 50-50. Min traditionella jordgubbssaft är kallrörd, så det kändes lite annorlunda att koka den! Inget konserveringsmedel behövs, men jag sköljde flaskorna i Atamon, 

(null)
Saften blev magisk, både till smak och färg! 

Det här är sonens absoluta favorit. Rabarber- och jordgubbsbitarna som silades bort ska få bli marmelad, när andan faller på igen och temperaturen är något lägre. Galet härligt väder idag dock, I love it! 


#1 - Lene A

Åhhh vad gott. Kombon rabarber och jordgubbar är oslagbar. Ha en fin dag. Kramar Lene

Svar: Ja, visst är den!? Kram
Annapannapuff