Annapannapuff

Melodifestivalen 2020 - Here I come!
Nej, jag får inte vara med på scenen nästa år heller:(, men jag är med och påverkar! Jag är med i Mellopanelen, en panel som utvärderar vad mello-fantaster som jag tycker själv tycker och tänker kring Melodifestivalen. 
(null)

Så här såg första mailet ut: 

"Hej,

För några dagar sedan anmälde du dig till Mellopanelen. Fantastiskt kul tycker vi, och en stor hjälp för oss nu när arbetet med nästa års Melodifestivalen börjar.

Vi tänker att vi börjar lite lätt, och börjar med att fråga om vem du skulle vilja se som programledare.

Vi har en lång lista på personer, och vi skulle vilja att du valde vilka du gillar och skulle kunna tänka dig att se som programledare. Du kan välja hur många som helst i listan.

Du behöver inte tänka på att dom ska passa bra tillsammans, vi vill bara veta vilka personer du gillar.

I slutet kommer du också ha möjlighet att skriva in egna förslag på personer."

Mail nummer 2 handlade om vilka ögonblick som jag gillat mest genom tiderna, vilka favoritartister jag haft och vilka mellanakter som fastnat. Mailen har väckt tankar och frågorna har krävt lite tankeverksamhet, men det är ju viktiga frågor, så jag har verkligen ansträngt mig:)! 
Det här passar mig perfekt, jag har alltid ansett att man ska vara med och påverka om man kan, inte bara sitta hemma och gnälla. Nu väntar jag ivrigt på mail nummer 3!