Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Summer bucketlist 2019

Publicerad 2019-06-24 19:00:07 i allmänt,

(null)

Sommaren är här på riktigt och semestern hägrar (jag jobbar den här vecka också). Jag har filat på en summer bucketlist ett tag, jag är ju lite revanschsugen på sommaren och allt den innehåller eftersom jag var så handikappad förra året.  Här är min lista från sommaren 2018. Flera av sakerna finns med även på årets lista, antingen för att de är så viktiga/roliga eller för att jag inte kunde göra dem förra året: 

Min summer bucketlist sommaren 2019: 
Gör en sommar-2019-lista på Spotify. Den är under konstruktion och fylls på kontinuerligt, ett samarbete med mina barn:). 
Gå minst 7 km. Eller varför inte 8? Jag vill utmana mig själv och bli starkare, långa promenader är ett sätt. Helst ska genomförandet ske utan några symtom från ryggen under eller efter promenaden
Ha en shoppingdag. Jag längtar efter en längre shoppingrunda utan ond rygg. Det behöver inte vara en heldag, det viktigaste är att det är jag som säger stopp, inte ryggen. Kanske i Spanien?  Stockholm är så trist för tillfället, bara rörliga reor överallt. 
Göra jordgubbssaft. En klassiker, varken jag, maken eller barnen vill vara utan kallrörd jordgubbssaft a la mors moster Alice.
Nattbada. Ni vet när sjön/havet är alldeles stilla och vattnet mörkt och sammetslent? Problemet här är jag själv, jag blir en värre badkruka för varje år som går. 
Blåsa såpbubblor. En annan sommarklassiker, jag ÄLSKAR såpbubblor! Tyvärr har jag för tillfället varken barn eller katter som uppskattar dem:(. Lite lek blir det ändå, de gör sig ju så bra på bild! 
Besöka en vingård i Spanien. Sista veckan i Spanien har barnen åkt hem och det är bara jag och maken kvar. En plan då att åka på en roadtrip till staden Ronda, i de trakterna finns det vingårdar. 
Sova middag utomhus. En av mina favoritaktiviteter, faktiskt:), jag är en mästare på kortare tupplurar! Mamma och pappas hammock är en högoddsare, under parasollet på terassen i Spanien en annan. Eller varför inte i sittbrunnen på båten i slutet av sommaren?!
Plocka vackra stenar på en strand. Ett sommarmåste som fick stryka på foten förra året, pga ryggen. Spanien är ett bra ställe, där kan man hitta fina snäckor också om man har tur, annars är stenstränderna på Öland och Gotland mina favoriter. 
Flyga fallskärm efter båt. Här fanns det långtgående planer redan förra sommaren som inte blev av. Tandem med maken vore mysigt! 
Lära mig kasta macka. Det här är något jag velat göra sedan jag var liten, kanske blir det just i sommar jag lär mig? Maken har lovat att lära ut konsten.
Rida. Kanske blir det inte av just under semestern, men jag skulle så gärna vilja rida innan hösten blir för kall. 
- Göra en utflykt i Stockholms skärgård. Jag skulle vilja åka båt på en dagsutflykt och äta lunch och kanske bada någonstans i den vackra skärgården. Fjäderholmarna? Utö? Grinda? Ångbåt till Birka/Björkö. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela