Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 23 2019

Publicerad 2019-06-09 23:30:07 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Vilken sommarvärme vi haft! Härligt varma dagar och nästan lika varma nätter. Vi har visserligen en portabel AC, men maken fick kasta sig iväg och införskaffa fläktar till alla. Minns ni hysterin förra året då de tog slut i hela Sverige? Redan nu är tillgången låg på flera håll...
☀️ I onsdags var jag på utspring på en av mina gymnasieskolor. Det var så härligt att få komma dit efter 6 veckors frånvaro och mötas av en pyntad skola, finklädda elever och glad personal. 
(null)
 
☀️ På nationaldagen träffar vi alltid min mans släkt, med anledning av hans storasysters födelsedag. Vi samlas vid hennes grav (hon dog i leukemi 2010) och fortsätter sedan till en restaurang i närheten. Visst är det av en fruktansvärt sorglig anledning vi träffas, men det för oss också tillsammans.  
☀️ Vad vi har festat i veckan:)! I fredags var vi på två studentuppvaktningar, efter varandra. Ett tufft jobb, men vi klarade det galant. På kvällen kände jag mig rätt mör, men ändå - jag klarade av hela dagen! Och jag hade klackar för första gången efter operationen, bara det en sak väl värd att fira! 
☀️ I lördags var vi bjudna på 18-årsfirande. Vädret var på topp och det var fint dukat i trädgården: 
(null)

☀️ Det här veckan då jag slog längdrekord, 5 kilometer med stavar!
☀️ Min läkare från Stockhom Spine Center har ändrat lite i min medicinering, så nu ska jag förhoppningsvis sova ännu bättre! Dagarna går hur bra som helst, det är på sena kvällar och nätter som ischiasnerven gör sig påmind. Enligt läkaren är det ett relativt vanligt och övergående fenomen efter operationer som den jag genomgått. 
☀️ Säsongens första jordgubbssaft är gjord! Den innehåller en hel del rabarber också, men säg inget till barnen:)! 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela