Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 24 2019

Publicerad 2019-06-18 06:00:34 i veckan som gått, veckosammanfattning,

...kommer lite senare än vanligt, men sånt är livet;). 
☀️ Förra veckan började jag jobbahalvtid. Det är SÅ härligt att vara tillbaka på jobbet och känna att orken faktiskt finns där! Sen gäller det att hushålla med den så att den räcker till träning också. 
☀️ Vädret. Jag älskar det! Ibland är det varmt, ibland är det varmare, helt perfekt sommarväder! Minus åskan, förstås...
☀️ I måndags eftermiddag hamnade jag på en hästgård norr om Stockholm och fick gosa med hästar en stund, ljuvligt. 
(null)
☀️ I tisdag var vi på konsert i St Matteus kyrka, det var min systers kör som stod för kvällens melodier. Stämningsfullt! 
☀️ Återbesöket på Stockhom Spine Center gick jättebra, jag fick med beröm godkänt av sjukgymnasten! Nästa besök blir i augusti, då ska jag även träffa kirurgen. Jag blir alltid mör i kroppen efter besök hos sjukgymnasten, den här gången satt det i flera dagar.
☀️ Nu har båda barnen slutat skolan och det är sommarlov för hela slanten. Det brukar alltid vara en utmaning så här innan semestern, när halva hushållet måste upp tidigt och jobba och den andra halvan helst är uppe halva nätterna...
☀️ I helgen har vi varit ute med segelbåten! Vi har provat på livet på sjön, utan att segla. Jag har fått pröva på att röra mig och sova ombord. Det gick bra, men det var samtidigt jobbigt, på sjön känner jag mig mer handikappad än här hemma. Vi hade riktigt fint väder och njöt av lugnet, varandra och god mat.
☀️ I söndags kom vi hem till utsvultna barn och en tok-varm lägenhet. Vi bar in katter och bagage, satte på AC:n och satte oss sedan ute i parken och åt middag, för första gången i år! 
☀️ Endast två av tre katter kom med oss hem, de var hos mamma och pappa när vi var på sjön. Den tredje, Siri, valde att inte komma in när vi tyckte det passade med hemresa och fick (som hon ville?) bli kvar. Hon saknas här, tur att vi ska tillbaka redan på onsdag kväll, för att fira midsommar. 
☀️ Jag planerar midsommar för fullt! Vi ska äta sillunch, jordgubbstårta och grillat och förhoppningsvis bada en hel del. Och viktigast av allt, det ska bli en 5-kamp! Jag är, som alltid, lekledare och enväldig domare och ordnar nu med lagindelning och priser. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela