Annapannapuff

Veckan som gått, v 25 2019
☀️ Andra arbetsveckan på 50 % blev en dag kortare eftersom jag tog ledigt i torsdags. Det funkar fortfarande jättebra att jobba och jag har ork kvar till träning efteråt. Jag försöker också gå så mycket som möjligt till och från och på jobbet, vardagsmotion är något jag verkligen har saknat. 
☀️ Wow, vilket sommarväder vi har haft! Det är så härligt att kunna välja fritt bland sommarkläderna och njuta av ljumma kvällar. 
☀️ I veckan slog jag nytt rekord igen, i torsdags gick jag 6 kilometer på lite drygt en timme! Benen var lite stumma efteråt, men jag klarade det!  
(null)

☀️ Midsommar har vi firat med vänner i Småland, hos mamma och pappa - men de var inte hemma. Vi har ätit, badat och lekt och njutit av att ha ett hus för oss själva:). 
☀️ Idag, söndag, firar vi vår 7:e bröllopsdag. Vi gifte oss på midsommardagen för 7 år sedan, men firar oftast på datumet, den 23 juni. Firandet fick dock anstå till kvällen, först ska vi ta oss hem från Småland för att gå på: 
☀️ Konfirmation. Vi hinner inte till ceremonin i kyrkan, men skyndar oss till mottagningen efteråt. Det blir tårta på tårta där:), först smörgåstårta och sedan jordgubbstårta.