Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 26 2019

Publicerad 2019-06-30 20:00:50 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Måndag och tisdag tillbringade jag i byggkaos, på min ena gymnasieskola. Det byggs, renoveras och målas om nu när eleverna inte är där, vilket gjorde att sommarlov kändes som ett måste! I början av augusti ska allt vara klart, spännande! 
☀️ Onsdag och torsdag var jag på min andra skola, där det också rådde kaos, flyttkaos. Hela skolan ska flyttas under sommarlovet och ALLT ska packas. Jag lyckades packa ner hela mitt rum och även här kändes sommarlov som ett måste:). I augusti kommer jag och mina kollegor träffas på samma, gamla skola,, på ett annat ställe. 
☀️ I onsdags gjorde jag löjromspizza för första gången, hemma hos J. Den blev verkligen lika god som på Taverna Brillo! Kanske inte så konstigt, jag följde deras recept:)! Vi hade en helmysig kväll med bubbel och babbel. 
(null)

☀️ I torsdags gick jag på semester (även om jag gärna kallar det sommarlov). Det firade jag och F med en sen lunch på Thaiboat, denna fantastiska oas vid Norra Hammarbykajen. 
(null)
(null)

☀️ Vi har haft en mindre jordgubbssaftsfabrik här hemma, mycket saft och sylt blev det i år! 
☀️ Jag har haft finbesök, världens stoltaste lastbilschaufför kom förbi med lunch i fredags! Det är han, min systerson, som ska bo här med katterna när vi är i Spanien. 
(null)

☀️ I går blev det löjromspizza igen, hemma hos min syster! Den blev minst lika god och sällskapet gick inte heller av för hackor:). 
☀️ I dag, söndag, råder packkaos här hemma. Men allt är under kontroll och jag börjar nu faktiskt förstå att vi landar i Spanien i natt! Längtar hem till vår sommarstuga❤️. 
☀️ Det har varit en otroligt intensiv vecka, både på jobbet och utanför. Jag är riktigt trött och längtar till lugnet infunnit sig i Spanien (efter uppackning, storhandling och lite städning), då ska jag sitta i skuggan och läsa, läsa, läsa. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela