Annapannapuff

Veckan som gått, v 13 2019
☀️ Jag går fortfarande i väntans tider och har inte fått någon operationstid än. Det känns trots allt helt ok, jag är lugnare nu än på länge. Operationen ÄR nära förestående, det räcker.
☀️ Åh, vad jag tycker om att det är vår på riktigt! Äntligen är det lite varmare och lite grönare ute! Och ljusare!  Utanför vårt sovrumsfönster börjar fåglarna sjunga redan klockan 4 och till och med det gillar jag:)! 
☀️ Vi uppmärksammade våffeldagen i veckan, även om det inte blev på helt rätt dag. 
☀️ Tandläkarbesök, check✔️. Nu är det inte mycket kvar på min att-göra-inför-operation-lista! Tandläkarbesöket drog som vanligt ut på tiden och blev också dyrare än beräknat och dessutom ska jag tillbaka redan nästa vecka och dra ut min fjärde och sista visdomstand, hu! 
☀️ Lördag och Earth Hour. För 12 året i rad anordnades en nedsläckt timme av Världsnaturfonden (WWF) för att uppmärksamma och aktualisera miljöfrågan. Årets hashtag var #connect2earth. Jag satt med en vän på en restaurang och njöt av hur hela stället släcktes ned klockan 20.30 och stearinljus i mängd placerades ut. Ett viktigt budskap med en mysig bieffekt.
(null)

☀️ Söndag och sommartid. Usch, vad jag tycker tidsomställningar är jobbiga! Kanske inte idag, men i morgon bitti kommer det kännas.