Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 13 2019

Publicerad 2019-03-31 21:00:43 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Jag går fortfarande i väntans tider och har inte fått någon operationstid än. Det känns trots allt helt ok, jag är lugnare nu än på länge. Operationen ÄR nära förestående, det räcker.
☀️ Åh, vad jag tycker om att det är vår på riktigt! Äntligen är det lite varmare och lite grönare ute! Och ljusare!  Utanför vårt sovrumsfönster börjar fåglarna sjunga redan klockan 4 och till och med det gillar jag:)! 
☀️ Vi uppmärksammade våffeldagen i veckan, även om det inte blev på helt rätt dag. 
☀️ Tandläkarbesök, check✔️. Nu är det inte mycket kvar på min att-göra-inför-operation-lista! Tandläkarbesöket drog som vanligt ut på tiden och blev också dyrare än beräknat och dessutom ska jag tillbaka redan nästa vecka och dra ut min fjärde och sista visdomstand, hu! 
☀️ Lördag och Earth Hour. För 12 året i rad anordnades en nedsläckt timme av Världsnaturfonden (WWF) för att uppmärksamma och aktualisera miljöfrågan. Årets hashtag var #connect2earth. Jag satt med en vän på en restaurang och njöt av hur hela stället släcktes ned klockan 20.30 och stearinljus i mängd placerades ut. Ett viktigt budskap med en mysig bieffekt.
(null)

☀️ Söndag och sommartid. Usch, vad jag tycker tidsomställningar är jobbiga! Kanske inte idag, men i morgon bitti kommer det kännas. Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela