Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox x Benefit

Publicerad 2019-03-08 14:00:37 i skönhet,


Benefit Cosmetics är ett av mina favoritmärken när det kommer till make up, så jag tvekade aldrig att beställa årets första Limited Edition*-box, Glossybox x Benefit.
*Limited Edition är en box utanför din ordinarie Glossyboxprenumeration. Innehållet i boxen är lika för alla. 
(null)Bild från Glossybox 

Boxen innehöll: 
❤️ Badgal Bang! Volumising Mascara ska ge fransarna dramatiskt längd och häpnadsväckande volym utan att tynga ner dem. 
Jag ska absolut testa, kanske kan det här bli min fest-maskara? Till vardags är jag sedan länge redan beroende av en annan maskara från Benefit, Roller Lash. Den lyfter verkligen fransarna och formar dem, dvs den fungerar som en fransböjare med färg:). 
❤️ Browvo! Conditioning Eyebrow Primer
Nja, jag drömmer verkligen inte om fylligare ögonbryn och tror inte heller att ett serum mirakulöst kan påverka ögonbrynstillväxten.
❤️ Galifornia Golden Pink Blusher. Rouge med glow som luktar lite svagt av rosa grapefrukt och vanilj.  
Wow, den här produkten överraskade verkligen! Färgen ser orange ut, men gav ett gyllene, persikofärgat sken, jättefräscht resultat!  
❤️ They’ re real! Double The Lip. Läppenna och läppstift i ett som ger ett semi-matt resultat. Färgen heter Lustry Rose. Spetsen är tårformad, och har en något mörkare nyans än resten av stiftet, vilket ska ge en djupare nyans och ett fylligare resultat. 
Stiften är lätt att måla med, eftersom det är spetsigt och konsistensen är näst intill perfekt. Resultatet? Ett jättefint läppstift, som sitter bra och återfuktar precis lagom mycket. En ny favorit! 
(null)

❤️Gogotint: Bright Cherry. Läpp- och kindfärg.
Nej, färgen är inget vidare på mina läppar och flytande rouge är jag inte intresserad av. 
❤️ The Porefessional.: Pearl Primer. Min ordinarie primer, fast med pärlemorskimrande rosa lyster. 
Smart, fast ändå inte. Produkten kan användas som en primer, men lystern syns ju inte under foundation och puder. Istället tycker Benefit att man kan använda primern som enda underlag, då syns nämligen lystern! Det här är en renodlad primerprodukt, som visserligen tar bort viss oljighet och döljer de grövsta porerna, men något mer är den verkligen inte! Vill du ha en bra primer, så är den här produkten jättebra, precis lika bra som den ordinarie POREfessional primer. Vill du ha ett mer täckande underlag, satsa på en riktig foundation. 
(null)

En kul box, som nu är slutsåld. Som gammal Benefit-fan hade jag önskat någon mer nyare produkt, jag hade personligen hoppats på Roller Liner, en ny eyeliner till exempel! Överlag är jag dock nöjd😊. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela