Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Listan om MIG

Publicerad 2019-03-05 16:00:22 i allmänt,

Senast lyssnade låt: John Lundviks To late for love, jag älskar den❤️! 
Vad ser du för TV-serier? Just nu är det Grimm som gäller. Jag längtar efter nya avsnitt av Designated Survivor och Elementary och kan titta på hur många gamla avsnitt av Glee som helst utan att tröttna. 
Favoritmat: Jag älskar protein och grönsaker, äter gärna bra kött och tomatsallad eller röding och blomkålsmos. 
Chips eller godis? Godis, i alla lägen! Saltlakrits är det bästa jag vet, jag väljer alltid djungelvrål, hallonlakritsskallar och vaniljfudge bland smågodiset. Sedan går det åt en hel del mikropopcorn här hemma. 
Hur är du helst klädd? Nedtill har jag oftast jeans eller kjol. Upptill beror det lite på vädret, på jobbet har jag oftast topp och kavaj. Jag är inget fan av mjukiskläder och jag byter aldrig kläder när jag kommer hem. Helger bor jag i min fluffiga, rosa morgonrock så länge jag bara kan. Jag älskar att klä upp mig, älskar höga klackar och har ALLTID örhängen. 
Sämsta egenskaperna: Jag är morgontrött och jag surar. 
Bästa egenskaperna: Jag är positiv och påhittig.
(null)

Favoritfärg: Rosa! Men jag tycker väldigt mycket om ljusblått och rött också.  
Favoritdjur: Katt! Jag läste massor av böcker om katter som liten/yngre och har alltid fascinerats av kattdjur. Min favoritras är abessinier. 
Ditt senare inköp: En baddräkt på nätet igår kväll och så kaffebönor på vägen hem idag.
Framtidsplaner: Mer kortsiktigt så ska jag  operera ryggen i april, två diskar i ländryggen ska bytas ut till proteser av titan och efter det ska jag ta igen allt jag inte kunnat det senaste året! Promenera, träna och sova bra står högst upp på listan. Sedan längtar jag till vår sommarstuga i Spanien, dit ska vi i sommar! Jag hoppas också kunna segla i sommar, segelbåten fick bara hänga vid bryggan förra säsongen:(. Vi drömmer om en båtplats i Stockholmstrakten och står i kö för det. Jag ska till New York i höst, min dotter fick en resa dit av mig i 18-årspresent. Mer långsiktiga planer? Nej, inga större för tillfället, jag är rätt nöjd:)! 
Det visste du inte om mig: Jag är Disney-galen och har alltid älskar de klassiska tecknade filmerna. Som liten ville jag först bli veterinär och sedan journalist. Jag sjunger bra! Det och slalom är de två saker jag enkelt kan säga att jag är riktigt bra på. 
Vad ska du göra när det här inlägget är färdigskrivet? Göra en kopp kaffe! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela