Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Liten blir stor

Publicerad 2019-03-13 21:00:24 i Familj,

Natten till den 14/3 för 15 år sedan snöade det. Jag hade kvällen innan missat Melodifestivalen, där Lena PH vann med "Det gör ont". Ingen av de sakerna störde mig dock, där jag satt på BB på Karolinska sjukhuset i Solna. I min famn hade jag den minsta och sötaste bebis jag någonsin sett. I slutet av graviditeten växte inte min mage som den skulle och det upptäcktes att pojken jag väntade var mindre än normalt. De sista veckorna och även förlossningen präglades av en stor oro för att något var fel och nu satt jag här, mitt i natten, med en alldeles nyfödd son i knät. Visst var han liten, men helt underbart söt och perfekt in i minsta detalj. Något annat jag minns starkt från den här natten är att jag insåg att jag skulle kunna älska ett barn oavsett hur det kom till mig. Moderskärleken till min nyfödda son var så ögonblicklig och innerligt stark att jag lätt hade kunna ta mig an ett par bebisar till! Nu fick jag bara ett barn med mig hem och det räckte bra:). 

(null)

I morgon fyller han 15 år och min lilla skrynkliga baby har blivit en rätt stor prins. Han har nu växt om mig och ibland känns det som om jag kan se hur han växer, mitt framför mina ögon! Det här är killen som INTE gillar att fotograferas och att vara med på bild och därför figurerar han inte så ofta här på bloggen, men fyller man år får man ställa upp:). Min yngsta är en rättskaffens kille, med ett stort hjärta och en osviklig känsla för vad som är rätt och fel. Han är musikalisk och spelar för tillfället en hel gitarr, annars spelar han gärna fotboll eller hänger framför datorn. Kompisarna är viktiga och många, som så många andra tonårskillar färdas de gärna i flock:). 

(null)

I morgon firar vi, från morgon till kväll! 


Kommentarer

Postat av: Min Lilla Kokvrå

Publicerad 2019-03-14 05:56:49

Hipp hurra och grattis :)
Ha en alla tiders födelsedag!

Svar: :)!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela