Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Mellfest!

Publicerad 2019-03-09 22:40:01 i allmänt,

(null)

Finalen är slut och John Lundvik står som segrare i Melodifestivalen 2019! Jag, resten av svenska folket och de internationella jurygrupperna tyckte lika - Too late for love var bäst! Vi har haft en fantastisk kvälll i Friends Arena, även om min rygg inte njöt fullt lika mycket som jag. 
(null)

Programledarna: I kväll var alla på plats och mest glänste Sarah Dawn Finer, vilken röst den kvinnan har! Marika kommer jag inte sakna alls.


Mellanakter/extranummer: Inledningsnumret med Benjamin Ingrosso och Felix Sandman hjälpte verkligen till att få igång festen! Dansversionen av "Dance you off" gav inget vidare intryck medans Diva to Diva med Charlotte Perrelli och Dana International lyste! Charlottes klänning, som innehöll 800 meter tyg såg väldigt mysko ut, som om hon långsamt höll på att sväljas av en gigantisk tårta...

(null)


Resultatet: Rätt låt vann! Det stod i Aftonbladet att taket lyfte på Friends Arena när Johan Lundvik uppträdde och så kändes det! Jag önskar att jag kunde återge det jubel som uppstod när han sjöng och fick röster, publiken var verkligen Johns! Kvällens resultat hittar du här. Själv hade jag tippat två rätt i Melodif estivalappen, 1:an och 12:an:)! 


Kvällens outfit: 
(null)
Paljettstövlar

(null)
Klädseln fullbordades naturligtvis av en fjäderboa, jag valde en ljusrosa kvällen till ära. 

Nu är Melodifestivalfesten slut för den här gången och jag längtar redan till nästa år! 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-03-10 16:59:32

Vilken fin mellooutfit du hade. Det är något visst med finalen. Jag gillade dock låten som vann. Hoppas bara den håller i den stora Eurovison Ha en härlig söndag..Kram Pernilla

Svar: Tack! Ja, nu får vi hålla tummarna för John och låten i Tel Aviv!
Kram
Annapannapuff

Postat av: Bland Kastruller och vinglas

Publicerad 2019-03-10 17:41:29

Jag kan inte riktigt yttra mig om rätt låt vann, för jag är ingen mello fantast alls. Jag slötittade på det igår och fastnade mest för bidrag nr 6 och arvingarna. Men det jag kan säga är att dina paljett stövlar var coola och väldigt mello festliga. Det ska ju vara massa glamour om man går på mellofest

Kram Kajsa

Svar: Jag älskar stövlarna och mina fjäderboor:)!
Annapannapuff

Postat av: Lene

Publicerad 2019-03-11 10:36:31

Jag har tyvärr inte sett så mycket av Mello i år, men jag har ju hört låtarna och den som vann är bra. Jag gillade nog även Arvingarnas lite. Men det är nog för att den liksom "sätter sig" i huvudet direkt. Jag kan nog inte påstå att jag haft en favorit direkt. Men å andra sidan brukar jag inte ha det. Hoppas ryggen mår lite bättre nu.
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: Jag älskar mello, schlager och pop är liksom min grej:)!
Kram
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela