Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 10 2019

Publicerad 2019-03-11 09:30:36 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Den här veckan har verkligen varit en berg-och-dal-bana på flera sätt! Ryggen gav mig en tuff start och inte heller något vidare avslut. Och så är det här med vädret...  Ena dagen regnar det, sen börjar det snöa. Några solglimtar har jag sett, en massa minusgrader också. Kom igen våren, det är ju mars! 
(null)

 
☀️ När tid har funnits har jag och maken plöjt flera avsnitt i rad av TV-serien Grimm. Tänk, efter halva första avsnittet stängde jag av för att det var så läskigt, nu är jag fast! 
☀️ Att det var fettisdagen i tisdags missade väl ingen? Vi köpte färdiga semmelbullar, mandelmassa, Nutella och grädde och så fick alla göra sin egen semla till efterrätt. 
☀️ Jag gick in på Akademibokhandelns bokrea, sist på bollen av alla:). Tyvärr kunde jag inte titta ordentligt på böckerna, de låg på väldiga låga bord, i stället valde jag bland pocketböckerna som stod på hyllor. Tur att det var tag 4 betala för 3 där i alla fall! 
☀️ I lördags var det dags för finalen av Melodifestivalen 2019. Den gick av stapeln på Friends Arena och vi var på plats! Vilken show vi bjöds på! Och vilken fantastisk stämning! Rätt låt vann och nu hoppas jag på John Lundvik även i Eurovision Song Contest. 

Ny vecka har just börjat och den kommer bli riktigt bra. Minstingen fyller 15 år och så ska vi på champagneprovning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela