Annapannapuff

Veckan som gått, v 11 2019
☀️ Det blev en tuff start på veckan. I måndags släpade jag mig till jobbet, i tisdags gick det inte alls:(. Helgerna är alltid lugna nu för tiden, jag känner efter och planerar alla eventuella aktiviteter efter dagsformen och orken och ÄNDÅ är början av arbetsveckan just nu jobbigast. Konstigt! 
☀️ Mars ÄR en vårmånad, men det märks inte riktigt än. Visst spirar det i rabatterna, men den här veckan har vart gråmulen och kall med massor av kyligt regn, till och med snöblandat. 
☀️ Min minsting fyllde 15 år och det firade vi med brakmiddag på BAP (Burgers & Pastrami). Jag åt tryffelburgare, sötpotatis och beställde in tryffeldipp till, den sista är den bästa jag någonsin provat. Om jag gillar tryffel:)?! Jajamensan! 
(null)

☀️ Grillpremiären avklarad! I fredags bjöd vi in oss hos syrran och min tappre make grillade kyckling i det inte alls så vackra vårvädret. 
☀️ I helgen lyxade vi till det och checkade in på Ulvsunda slott för champagneprovning och övernattning. Oj, vad vi somnade mätta och belåtna! Det enda vi kunde klaga på var väl vädret på söndagsmorgonen:).
(null)

Veckan som kommer innehåller bland annat ett avgörande sjukgymnastbesök och en kort trip till Småland, nu kör vi! 

#1 - Bland Kastruller och vinglas

15 år, moppe ålder och allt -Grattis! Kul med lite annorlunda burgare med andra smaker. I december när vi var på 50 års fest testade jag en pepparrot/ dijonsenap burgare som var fantastisk. Den kan jag gå och sukta efter.

Champagnefrukost och slottshäng...lyxigt värre. Låter alldeles fantstiskt

Kram Kajsa...nu räknar vi ner dagarna för riktigt vår väder, den måtte väl komma snart

Svar: Ja, heja våren!
Kram
Annapannapuff