Annapannapuff

Veckan som gått, v 9 2019
☀️ Sportlov i Stockholm! Sonen tog bussen till Romme och tillbringade en solig dag i skidbacken tillsammans med kompisar och dottern mötte våren i Paris. Själv har jag jobbat på lite olika ställen, både hemma och i en hotellobby, eftersom min ena gymnasieskola renoverades just på lovet.  
☀️ I måndags fyllde min kära syster fyller år och det har blivit en tradition att vi äter musslor på restaurang Grodan. Så blev det även i år och lite vin fick vi också i oss:). En jättemysig kväll! 
  (null)
Världens finaste syster❤️
☀️ Sjukgymnastiken går riktigt bra! Jag har en app som via min Apple Watch påminner mig var 15:e minut, annars skulle jag aldrig komma ihåg det. Ländyggen är för tillfället mer stel och öm än vanligt, antar att det är den intensifierade träningen. 
☀️ Vårt besök på Java Whiskers, Stockholms första kattcafé, blev en succé! Gott fika och fina katter, hit kommer jag gärna tillbaka! 
(null)

☀️ I lördags gick jag en liten promenad längs med Mälaren och upptäckte att isen nästan är borta! Tänk, här gick vi på isen för bara några veckor sedan:
(null)

☀️ Melodifestivalens Andra Chansen brukar sällan vara någon höjdare, men om ni inte såg den i lördagsså kolla in det här klippet, när Kodjo överraskar sin mamma med legenden Johnny Logan❤️! Så fint! Tänk, den låten håller än och den skrevs och vann alltså ESC 1987! 

#1 - Lene

Härligt att läsa att sjukgymnastiken går framåt. Då går det på rätt håll iaf.
Svar: Det kommer info om min framtid så småningom, men det dröjer lite till. Håll ut!
Ha en fin dag
Kramar
Lene

Svar: :)
Annapannapuff