Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Att slå personbästa

Publicerad 2019-05-21 20:00:19 i träning,

Nu har jag varit där och vänt igen, på absoluta formbotten. Det är verkligen inte första gången, jag har en hel del erfarenhet, se inlägget The only way is up. Nackdelarna är flera och rätt uppenbara, det är tufft, både fysiskt och psykiskt. Men det finns faktiskt fördelar också, att börja om från början innebär att jag blir lite bättre hela tiden, just nu slår jag personbästa i princip varje dag:)! Förra veckan firade jag det faktum att min Apple Watch reagerade på min promenad, den frågade om jag möjligtvis var ute och tränade? Det har inte hänt på lääänge, jag gissar att det skedde senast för ungefär ett år sedan. Sedan dess har antalet aktiva minutrar som min Apple Watch registrerat under mina promenader bara ökat och ökat (den har GPS och mäter pulsen). Mina promenader innan operationen och de första veckornas promenader efter har varit så långsamma att inga eller någon enstaka minut registrerats som träning.  
(null)

Så här kommer det naturligtvis inte fortsätta vara för evigt, men just idag njuter jag av att ha gått hela 2,5 kilometer, den längsta sammanhängande sträckan hittills!  

Hälsningar Tacksam❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela