Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox maj 2019 - feat. Therese Lindgren

Publicerad 2019-05-15 17:00:51 i skönhet,

Therese Lindgren? Igen? Hon har ju redan fått promota en box?! Jag har svårt att tro att det finns så få skönhetsintresserade influensers/kändisar i Sverige att man måste återanvända dem. Och hon har valt produkterna, men hennes eget sminkmärke, Indy Beauty, är inte representerat? Edit: Vissa boxar får en produkt från Indy Beauty. Boxen är 100 % vegansk, vilket inte är något jag tänker på när jag köper skönhetsprodukter och smink. Den är också 100 % cruelty free och det tycker jag däremot är jätteviktigt! 
(null)

Min box innehöll:  
❤️ Carrot Cream Moisturizer från The Body Shop. Produkten är gjord på morötter som är för krokiga för att kunna säljas i butik, vilket ju är jättebra. Däremot luktar den för illa för att jag ska kunna använda den, den luktar gräs, jord och skog, blä! 
❤️ Vattenbaserad highlighter från Beautaniq Beauty. En highlighter som återfuktar och ger ett diskret skimmer UNDER din foundation, hur är det möjligt? Hur kan en produkt ge glow under en annan kräm? Jag testade och det funkar! Jag lade visserligen "bara" foundationpuder över, men ändå! Ett minus för förpackning, dock, hålet på tuben är på tok för stort. Och jag föredrar fortfarande highlighter i puderform. 
❤️ Duschgel från Love, Beauty and Planet. Innehåller sheasmör och får sin doft från sandelträ.  Flaskan är gjord av 100 % återvunnen plast. Ful förpackning, men den doftar härligt! 
(null)

❤️ Transparent puder från Lumene. Fjäderlätt puder som fixerar din make up utan att synas. Wow! Vilken produkt! Jag kanske inte behöver vara besviken över att inte få provs Therese Lindgrens märke:).  
❤️ Parfymprov från Le Couvent. Doften heter Aqua Paradisi. En blommig och fruktig doft med rosor i, inte alls my cup of tea. 
(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela