Annapannapuff

Glossybox morsdag-boxen 2019
Bland de återkommande Limited edition-boxarna brukar morsdagboxarna vara mina favoriter och den imponerar även i år. Underrubriken är "I got it from my mama" och även om det stämmer in på mycket så gäller det inte här - jag köpte boxen till mig, från mig❤️! 
(null)
(Bild från Glossybox.se)

Årets morsdag-box innehåller: 
❤️ Ampuller med koncentratet Matte Finish från Barbor. Formulan gör huden silkeslen och matt och känslan på huden är verkligen lyxig! 
(null)

❤️ Nagellack från Ciaté Londons serie Geololgy. Jag fick färgen Pretty in putty, ljust beige. Tyvärr kan jag inte testa lacket just nu, jag har ju helt nymålade naglar, men nagelacket ska enligt reklamen vara högpigmenterat och hållbart i klass med gellack. Recensionerna på nätet går åt olika håll, vissa höjer det till skyarna, andra säger att det krackelerar efter en dag.  
❤️ Dagserum från isländska BioEffect. Serumet är gelaktigt till konsistensen och ska fungera utmärkt som primer. Det ger en skön känsla, men eftersom en fullstor produkt kostar ca 1000kr så vill jag verkligen inte gilla det, knäppt läge va?! 
❤️ Self Tanning Purity Bronzing Water Face Mist från St Tropez blev vald till årets solprodukt på Swedish Beauty Awards 2019. Det här är precis vad jag behöver! Och den luktar ljuvligt, hur många BUS-produkter kan man säga det om?! 
❤️ Body wash från Molton Brown, lukten heter GingerlilyJag älskar den, märket sen tidigare, doften är min nya favorit. Och om 2 veckor får jag bada igen, yey! Toppnoter: kardemumma, ingefärslilja och nejlika. Hjärtnoter: natthyacint, vit lilja och tagetesblomma. Basnoter: cederträ, mysk och sandelträ. 
(null)

❤️ Ögonbrynspenna från Rapide Cosmetics i färgen dark/Into the cave. Mjuk och skön penna med en jättebra borste i andra änden. Jag är inte jätteförtjust i att måla ögonbrynen med en penna, det blir ofta ett onaturligt resultat, men borsten kommer jag absolut använda! 
❤️ Kiss Proof Lip Liner från FÄRG Makeup. Pennan är mjuk i konsistensen och känns bra på läpparna, nu ska jag bara testa om den sitter lika bra som det sägs:). 
(null)
(null)