Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Jag är tacksam!

Publicerad 2019-05-15 13:00:31 i Familj, katt, onsdagstankar,

Jag har fortfarande ont här och där och ibland tar det liksom över hela min värld. Vid sådana tillfällen försöker jag påminna mig själv om allt i livet som faktiskt är bra, till och med riktigt bra. 

Jag är tacksam för: 
❤️ min familj, som ställer upp extra mycket när det behövs. Min man har ju lovat att älska mig i vått och torrt så han har ju inte så mycket val:), men jag är ändå otroligt tacksam att han orkar med mig dag efter dag och stöttar mig på ett kärleksfullt sätt. Mina barn är båda tonåringar och har fullt upp med sina liv. Inte bara att jag får hur många kramar jag vill, de gör allt jag ber dem om och de suckar framför allt INTE högt över allt jag inte kan bistå med för tillfället. Och tänk att min mamma och pappa, som inte är helt purunga längre och har långt att åka, kom för att passa mig några dagar! Och min systerson F, som vallar mig, sin långsamma, gnälliga moster dag efter dag, sånt värmer verkligen hjärtat! 
❤️ att jag har så fina vänner, som hör av sig, kommer på besök och är lyhörda. När jag berättade att jag direkt efter operationen inte orkade läsa böcker än, så regnade det plötsligt tidningar över mig! Och färska blommor har jag konstant, fortfarande! 
(null)

❤️ att jag bor i Sverige, där diskbråck går att operera och där vården är säker och fantastisk. Jag fick notan för min vistelse på sjukhuset häromdagen, det kostar 200 kr! Det är ju galet! Jag har uppnått högkostnadsskyddet på sjukvård, så varken läkarbesök eller sjukgymnastbesök kostar någonting längre och medicinerna är våldsamt subventionerade. 
❤️ att det snart är sommar. Det passar väl aldrig bra att opereras och vara sjukskriven, men jämfört med att gå runt i snösörja och oroa mig för att halka så får jag i år följa hur vår blir sommar, på första parkett! 
❤️ att det finns smärtstillande. Ja, let’s face it, utan dem hade det varit en ännu jobbigare resa:). Min lilla värmedyna och de små värmekuddarna från Kjell & Co är fortfarande mina bästa vänner.  
❤️ katterna. Med tre katter i hemmet är jag aldrig ensam. De är gosiga, roliga och påhittiga, alltid händer det något. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela