Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Presenttips

Publicerad 2019-06-04 17:00:37 i allmänt,

Juni är ofta full av roligheter och i år är verkligen inget undantag. Plötsligt insåg jag att nästa år är det jag som har en studentmottagning att planera, galet! Så nu njuter jag lite extra av det faktum att vi i år "bara" är gäster:). Vi är inbjudna att fira flertalet konfirmander och studenter och då är det ju alltid det där med presenter... Det är svårt att hitta på roliga, bra och passande presenter till tonåringar! Ett tips är: är ni flera, gå ihop! Ju mer pengar, desto större utbud. 

Mina bästa presenttips:
- Jag har flera gånger köpt presentkort på vår lokala, omåttligt populära glassbar Scarfo.  Generellt tycker jag presentkort är rätt tråkiga, men gillar att ge bort dem när de är mer specifika.
- Boken "Min bucket list - allt jag ska göra innan de släcker lyset" är en perfekt present till den som har allt/inte önskar sig något! Det är en fyll-i-bok som uppmanar till reflektion över drömmar och mål här i livet. 
- En upplevelse från Live it. De erbjuder allt från glasblåsning till höghöjdsbana, men jag rekommenderar Bodyflight, som passar (nästan) ALLA! Förra året gick vi ihop och gav en student en chans att få köra en Lamborghini eller en Ferrari, det var också populärt. Vissa upplevelser finns bara i Stockholm och Göteborg, men många finns även på mindre orter runt om i landet. Ett tips är att prenumerera på deras nyhetsbrev, de har ofta erbjudanden och prissänkta upplevelser. 
(null)

- Kanske mest för tjejer, skyddsängel i mässing eller silver från Skultuna. En riktig klassiker som finns i två storlekar. 
(null)

- Kanske mest för killar: Korthållare från Sign of Sweden i traditionellt skinn eller ett vegansk alternativ, med ingraverat namn eller initialer.
- Ge bort ett WWF-fadderskap. Du väljer månadsbelopp, vilket djur du vill stödja och så får du ett gåvobevis och ett mjukisdjur eller en berlock att ge bort.  
- En resväska. En ordentlig väska är guld värd och håller länge. Det här är en perfekt present om man är flera som gått ihop om present. Jag gillar American Tourister, de finns i en mängd storlekar och färger och håller bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela