Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Små utflykter

Publicerad 2019-05-07 18:00:53 i allmänt,

Igår åt jag och min "sällskapsdam"F* och åt lunch på PokéBurger, knappt en kilometer hemifrån. Det var min första utflykt på egna ben och det kändes stort även om det var jobbigt stundtals. Vi åt varsin Norweigan bowl, en Pokébowl med lax, ris och massor av olika grönsaker och sedan tog vi bussen hem. 

Idag tog vi tunnelbanan tre stationer, pustade ut på Espresso House i en halvtimme, innan vi fortsatte sedan till min nagelsalong, ca 150 meter därifrån. Jag fick fina, väldigt rosa naglar med och hjälp med att måla tånaglarna, eftersom jag fortfarande har svårt nå ner till dem. Också stundtals tufft, men helt klart värt det! 
(null)
Nu känner jag mig mer som mig själv igen! 

*är min äldsta systerson. Han pluggar deltid för tillfället och har ett mycket flexibelt schema, lucky me! Det är så skönt att få hänga med någon jag känner mig helt trygg och bekväm med nu när jag själv inte är på topp...

I morgon blir det vilodag, men senare i veckan ska vi ut på utflykt igen! 

Kommentarer

Postat av: F*

Publicerad 2019-05-08 13:29:56

❤️❤️❤️

Postat av: F*

Publicerad 2019-05-08 13:29:57

❤️❤️❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela